Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europska liga

Bilićev West Ham mučio se s Maltežanima, novi pogoci Mateja Jelića

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
16.07.2015.
u 23:45

Gledatelji na Boleyn Groundu strepili su tako do zadnjih sekunda utakmice, a onda je gostujući vratar Justin Haber loše reagirao nakon kornera i omogućio Tomkinu da poentira

Nogometaši West Hama, našeg trenera Slavena Bilića, u prvoj su se utakmici drugog pretkola Europske lige do 90. minute mučili s malteškim predstavnikom Birkirkarom

Čovjek odluke bio je James Tomkin. Gledatelji na Boleyn Groundu strepili su tako do zadnjih sekunda utakmice, a onda je gostujući vratar Justin Haber loše reagirao nakon kornera i omogućio Tomkinu da poentira. 

Bila je to prva Bilićeva utakmica pred domaćim navijačima. Engleski mediji pišu da će Bilićeva momčad morati pružiti bolju igru ako želi proći dalje protiv 318. momčadi na Uefinim ljestvicama. 

Žilina i dalje dobro gura u Europi, a glavni igrač im je jedan Hrvat. Riječ je o Mateju Jeliću (24) koji je prije dvije godine igrao u Rudešu. Jelić je u prvoj utakmici prvog pretkola zabio na gostovanju kod Glentorana kada je Žilina slavila 4:1. Potom je u uzvratu zabio hat-trick, a večeras je u 2:1 slavlju kod moldavske Dacije bio dvostruki strijelac. U Kišinjevu, glavnom gradu Moldavije, u svega šest minuta (53. i 59.) dvaput je poentirao. 

Inače, Jelić je kao klinac došao u Dinamo, potom na posudbu u Lokomotivu, a do Žiline je bio u Lučkom, Karlovcu i Rudešu.

Kako su večeras odigrali ostali hrvatski predstavnici u Europskoj ligi, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Lokomotiva svladala Tudorov PAOK!

>>Minimalan poraz u Sloveniji: Hajduk katastrofalno otvorio pa ga spasili braniči

>>Kantrida pala prvi puta nakon 2009.: Aberdeen potopio Rijeku sa 3:0!

Komentara 1

MT
mladen.turcic
05:42 17.07.2015.

mamic prolazi,mislim na dinamo i lokose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije