Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova Dinama

'Igrao sam sa Sterlingom u Liverpoolu, a Sammir je svjetska klasa!

Armin Hodžić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.03.2015.
u 09:30

- Da, imao sam nekih problema sa zglobom, ali nije bilo ništa teže prirode. Na kraju je sve dobro završilo

Dinamo je ovoga proljeća predstavio nekoliko mladih igrača (Olmo, Pavičić, Gojak, Sosa, Cekici, Fiolić...), među njima i Armina Hodžića, standardnog reprezentativca Bosne i Hercegovine do 21 godine. Mladi napadač imao je vrlo zanimljiv nogometni put, preko Željezničara i Liverpoola stigao je u Maksimir. No, dolazak u Dinamo donio mu je i neugodnu ozljedu, pa se Hodžić tek sada nameće u prvi plan modre momčadi...

"Nogomet sam počeo trenirati u Željezničaru, to je moj klub. Ondje sam bio od najmlađih dana, još od 'pjetlića'. No, brzo sam otišao u Englesku" kazao je za Goal.com Armin Hodžić, pa nastavio:

"Znate, teško je kada odete gore tako mlad. Ondje vas dočeka drukčija kultura, drukčiji način života, sve suprotno od onoga na što ste navikli. Pred vama su samo treninzi i treninzi. Na kraju je bilo dobro, zadovoljan sam svime što mi se događalo u Engleskoj."

Ondje ste imali i jednu ozljedu...

"Da, imao sam nekih problema sa zglobom, ali nije bilo ništa teže prirode. Na kraju je sve dobro završilo."

Mlad ste igrač, rođeni 1994. godine. Jeste li svlačionicu Liverpoola u mlađim kategorijama dijelili s nekim danas poznatim igračima?

"Kako ne, bilo je tu pravih igrača. Dok sam bio u Liverpoolu, sa mnom su trenirali Raheem Sterling, pa i Španjolac Suso koji je danas u Milanu. Kod njih se odmah vidjelo da su klase, već u toj dobi znalo se kako će postati pravi igrači."

Što ste znali o Dinamu prije dolaska u Maksimir?

"Mnogo toga. Bio sam u Zagrebu kada je Dinamo igrao protiv Real Madrida. Tada mi se baš svidio Sammir, on je bio pravi igrač, svjetska klasa. Znam i cijeli nogometni početak Luke Modrića. Kako se iz Premier lige probio do prve momčadi Dinama, evo, a sada je svjetska klasa."

A sve što je Armin Hodžić rekao o konkurenciji u Dinamu, o svojim idolima i o reprezentaciji pročitajte na Goal.comu.

Komentara 5

DI
dinamojavolim1
09:59 25.03.2015.

malac sretno:)

DI
dinamojavolim1
09:59 25.03.2015.

malac sretno:)

LU
lukateli1
10:44 25.03.2015.

A, Sammir nam nije valjao nikako! Svi protiv njega. Svi protiv Kovaca kad ga je poveo u Brazil! samo nek je kontra svega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije