Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.10.2011. u 12:00

Sastavio je oštro priopćenje protiv njemačke pop grupe Gregorian upozorivši javnost da ona “ne izvodi kršćanski gregorijanski koral, već obrade pop i rock hitova s naglašenim sotonističkim elementima”

Marin Srakić, osječko-đakovački nadbiskup, nakon što je dovršio adaptaciju zgrade svog vikarijata vrijednu pedeset milijuna kuna, nastavio je rješavati stavke sa svoje liste prioriteta. Sastavio je oštro priopćenje protiv njemačke pop grupe Gregorian upozorivši javnost da ona “ne izvodi kršćanski gregorijanski koral, već obrade pop i rock hitova s naglašenim sotonističkim elementima”. Nakon što je proučio i osudio rad njemačke pop grupe, nadbiskup možda nađe vremena da posjeti i radnike Đakovštine.

Nije imao za krevet

Nevolje s punicom koja 
je spavala na podu

Ivo Sanader sigurno nije oduševljen svjedočenjem punice Karmele Šarić koja nije potvrdila da je zet stekao bogatstvo u Austriji prije rata. “Početkom 90-ih spavali smo kod njih na podu”, požalila se punica.

Operacija Glavaš

Dupli fiš za bivšeg predsjednika Mesića

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, spominje se u neobičnom kontekstu u optužnici za pokušaj podmićivanja sudaca Vrhovnog suda u akciji spašavanja Branimira Glavaša. Prema pisanju Jutarnjeg, iz optužnice je vidljivo da je u jeku te operacije Mesić u više navrata primio sudionike afere u svom uredu, a da razgovori nisu bili strogo formalni, svjedoči i podatak da su gosti u ured jednom donijeli i tek skuhani fiš za ručak. Dobar tek!

Milostivi Sudac

Teško onima koji su se zamjerili karizmatiku

Zlatko Sudac, karizmatik, nakon dulje stanke pojavio se u javnosti. Trodnevno druženje s vjernicima u Nürnbergu iskoristio je da pošalje poruke okupljenima, a posebno je naglasio kako se “često stvara kriva Božja slika kojom vas se želi opteretiti jer se Gospodina prikazuje kao onoga koji optužuje i kažnjava”. Tek što je ohrabrio vjernike da Bog nikog ne optužuje, velečasni je sasuo paljbu na nadređene, piše Slobodna. “Teško onima koji već dvije godine ne dopuštaju održavanje mojih seminara”, poručio je milostivo Sudac i dodao: “Ne bih se želio naći u njihovoj koži pred Gospodinom.” Ali zašto, ako Bog nikoga ne optužuje?

Komentara 35

SI
sinaj
22:35 18.10.2011.

Nakon što si napisao ovaj nazovi članak Jurkoviću, možda nađeš vremena da posjetiš radnike Đakovšitne i udjeliš im malo dio svoje velike plaće

AR
arjavas
20:32 18.10.2011.

Zašto Srakić tu lovu nije dao radnicima \"Đakovštine\"i time pokazao milosrđe i skromnost?

KV
kvatrić
15:18 19.10.2011.

Boris, hvala i pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?