Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Morana Kasapović nije ni slušala što joj ministar Grčić govori

Morana Kasapović (1)
Goran Jakus/PIXSELL
13.08.2013. u 14:00

Što kaže urednica HTV-ova Dnevnika kad joj ministar ne odgovori na pitanje? Kaže: Hvala na odgovoru, ministre

Pita urednica HTV-ova Dnevnika Morana Kasapović potpredsjednika Vlade Branka Grčića hoće li Banski dvori uvesti jedinstvenu stopu poreza za sve. A što Grčić odgovara? Ništa. Kaže: \"Ne mogu vam to ni potvrditi, ni opovrgnuti!?\" Pa što to znači? Znači li to da ministri do podne razglabaju o tome, a popodne kažu – ma pustimo to kvragu. Ili to znači da je Linić za te poreze, a Grčić protiv. A kad nas već Grčić tako vuče za nos, onda ga je Morana trebala pritisnuti: \"Pobogu ministre, pa odgovorite s da ili ne, zar je to tako teško\". Ali ne, ona je samo kimnula glavom i pobjegla na drugi prilog. Očito da su ministri još od Bagina bijega na Novu naviknuti da na HTV-u mogu biti komotni. I zato sam odmah i zamislio scenu: Bago je novinar, a Linić gost, isto pitanje, isti odgovor. Al\' Bago mu ne da, uhvatio ga za lakat, zavrće ruku i zavrće sve dok ministar kroz suze ne izusti: \"Aha, uvodimo, uvodimo porez\". Ali Morani je lekciju i na njezinoj televiziji održala Sanja Mikleušević već iste večeri u Nultoj točki. Glavna zvijezda je Željko Sabo, vukovarski gradonačelnik, uhvaćen u neobranoj graševini. Pred kraj emisije Sanja ga pita što mu je rekao šef SDP-a Milanović i što je on rekao njemu. A Sabo odgovara da mirno spava. Sanja ga opet pita za Milanovića, a Sabo cijeli studio poziva na Vukovar Film Festival. Sanja je uporna, opet ga prekida i pita za Milanovića, a Sabo priča o Božjim djelima. Pet puta, točno pet puta ga je voditeljica pitala jedno te isto pitanje, da bi Sabo na kraju rekao: \"E ne želim govoriti o tome što smo nas dvojica pričali\". Tako se to radi Morana. Sanja je Sabu istjerala iz mišje rupe i on je zapravo priznao da je razgovor s Milanovićem bio vrlo vrlo neugodan.

PLUS

Vratio se Andrija Jarak. Nadam se da više nema odmora i da će nas ponovno uveseljavati svojim dobrim reportažama. Čim je on na ekranu, nije dosadno

MINUS

Bingo. Neka žena osvaja 10.000 kuna, a voditeljica je pita: Koja vam je najdrža igra, jel Bingo? Isto kao da svećenika pitate koji mu je najdraži dan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?