Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudotvoran učinak

S ovim pripravkom gubit ćete i do centimetar u struku dnevno

dijeta, struk
Foto: Thinkstock
10.08.2015.
u 22:19

Pripravak od hrena, meda i limuna idealan je za skidanje masnih naslaga na trbuhu

Ako imate problema s masnim naslagama na trbuhu, onda je rješenje ruske fizioterapeutkinje, dr. Irine Stefanovske, idealno za vas. Ona je podijelila recept za pripravak od hrena s kojim dnevno možete gubiti i do jedan centimetar u struku.

– Zahvaljujući ovom receptu, prema mojim podacima, pojedine žene sui smanjivale dnevno obujam struka za jedan centimetar. Ovaj melem likvidira suvišne masnoće iz organizma, poboljšava funkciju mozga, pamćenje, ali i sluh i vid – kaže dr. Stefanovska.

Glavni sastojci pripravka su svježi hren, med i limun.

Hren, naime, čisti organizam, poboljšava metabolizam, smanjuje umor, potiče proizvodnju i razvoj dobrih bakterija u crijevima, a uništava bakterije koje uzrokuju tuberkulozu i salmonelu.

Za ovaj pripravak potrebno vam je 125 grama svježeg hrena, 3 neprskana limuna te 3 žlice meda.

Priprema:

Hren usitnite blenderom, a iz limuna izvadite sjemenke pa i njega zajedno s koricom usitnite u blenderu. Nakon toga dodajte tri žlice meda i sve dobro sjedinite. Ovaj pripravak čuvajte u zatvorenoj posudi u hladnjaku.

Jednu žlicu ovog pripravka uzmite dva puta dnevno prije obroka. Koristite ga tri tjedna i rezultati su zajamčeni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije