Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uljepšajte se brzo

Umanjite jutarnji stres pomoću ova tri koraka

stres na poslu
Foto: Thinkstock
1/2
15.06.2014.
u 08:00

Ukoliko počinjete raditi u ranim jutarnjim satima, sigurno nećete imati vremena za feniranje kose ili nanošenje punog make - upa...

Donosimo vam tri jednostavna načina na koja ćete umanjiti jutarnji stres. Ukoliko počinjete raditi u ranim jutarnjim satima, sigurno nećete imati vremena za feniranje kose ili nanošenje punog make - upa. Evo što napraviti u tom slučaju:

Nemate vremena za feniranje? Evo tri brze ideje:

1. Zategnite kosu, začešljajte je i vežite u niski konjski rep.
2. Uvijte kosu u tzv. banana punđu. Uz nju možete nositi i rajf na oko 2,5 cm od linije rasta kose.
3. Vrlo su aktualne visoke 'balerina' punđe.Dakle, sve što vam je potrebno da biste tijekom cijelog dana imali urednu frizuru je – gumica za kosu (za konjski rep) ili nekoliko ukosnica. Ili počnite koristiti ‘’krafne’’ za kosu pomoću kojih će vam punđa uvijek stajati na mjestu

Reorganizirajte make-up

Odvojite šminku koju koristite svaki dan od one za posebne prilike. Na ovaj način reducirat ćete sadržaj kozmetičke torbice i olakšati pronalaženje upravo onoga što vam treba u danom
trenutku.

Neka vam koža blista

Nakon večernjeg umivanja, pomiješajte nekoliko kapi sredstva za samotamnjenje s noćnom kremom koju ćete nanijeti na lice. Ujutro će vaša koža blistati zahvaljujući diskretnoj toplini (koju daje 'sunce iz tubice'), a neznatne nesavršenosti na njoj bit će pokrivene, pa se nećete od ranog jutra morati zamarati nanošenjem make-upa.

Popravite frizuru u uredu  

Ako imate prirodno valovitu kosu, operite je navečer i prije odlaska na spavanje uvijte je, još uvijek vlažnu, u punđu. Na poslu raspustite kosu i uvijte figarom nekoliko pramenova uz lice (držite manji model u uredskom stolu!).

>>Evo kako koža lica reagira kad dobijete prvi ili novi posao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije