Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sofisticirana moda

S ovim modnim komadima lako do ležernog pariškog chica

moda
Foto: Asos
1/7
10.09.2014.
u 14:20

Francuskinje ne nose vrišteće trendove, ne kite se napadnim modnim dodacima, ne pretjeruju sa šminkom i ne podliježu histeriji pomodarstva

Da bi zasjale upravo onako kako to uspijeva Francuskinjama, potrebno je pronaći idealan balans između elegancije, ležernosti i seksepila.

One ne nose vrišteće trendove, ne kite se napadnim modnim dodacima, ne pretjeruju sa šminkom i ne podliježu histeriji pomodarstva, a u jednostavnim crnim hlačama i običnoj klasičnoj bijeloj košulji uspijevaju plijeniti pažnju gdje god da se pojave.

Stoga su na portalu Fashion.hr potražili inspiraciju u nekim od najsofisticiranijih dama Francuske; poput glavne urednice pariškog Voguea - Emmanuelle Alt, glumici Clemence Poesy, te glazbenici i glumici Charlotte Gainsbourg.

Ovo su komadi s kojima možete lako izgledati poput njih, barem kada je moda u pitanju.

Foto: Saint Laurent Paris

Saint Laurent Paris

Foto: h&m

H&M

Foto: Zara

S kojim još komadima složiti "svoj pariški chic" pogledajte na portalu Fashion.hr

>>Zavirite s nama u ormar omiljene domaće dizajnerice Alex Dojčinović

>>Magija u crnom modne kuće Versace za liniju Versus

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije