Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

U tijeku su sniženja i rasprodaje! Ovo su 2 zlatna pravila dobrog šopinga

šoping
Foto: Thinkstock
02.01.2015.
u 12:01

Nikako sa sobom nemojte voditi muževe koji će nestrpljivo cupkati pokraj vas ili prijateljice koje imaju dubok džep

Nije dovoljno samo spremiti kune u novčanik i stihijski se uputiti u obilazak dućana u potrazi za jeftinijim modnim komadima.

Jednostavnije je uvijek moderno

To je najjednostavnije pravilo koje trebate imate u vidu kada kupujete odjeću. Kupovina jednostavnije odjeće jamči vam da ćete je češće nositi – zar je ne želite nositi više od jednom? Takvu odjeću možete nositi i prilikom nekih posebnih događaja, a još ako je svaki put iskombinirate s drugim detaljem, onda i ona svaki put izgleda drugačije. Jer su onu prelijepu haljinu za kojom su one noći svi uzdisali već zapamtili! A vi ne želite da vam iza leđa pričaju kako nosite jedno te isto!

Idite u šoping sami

Nikako sa sobom nemojte voditi muževe koji će nestrpljivo cupkati pokraj vas ili prijateljice koje imaju dubok džep! Oboje bi vas doveli do ishitrenih postupaka – žurili bi da završite s kupovinom,a pritom biste kupili nešto što vam se uopće ne sviđa. Tako ti je to sa šopingom... A dovoljno je samo jednom da me vidite kako kupujem da biste shvatili kako uopće ne vodim računa o većini onoga što sam vam rekla.

Čemu bi inače služila dobra računica nakon dobrih kupovina? Trebalo bi nakon svakog prodora u pametne strategije svaki sljedeći put biti mudriji. Nadajmo se da je tako! Ovo nisu savjeti za štedljivo punjenje ormara, već načini da budemo zadovoljni svakom novom kupljenom stvarčicom bez osjećaja da biste izdržali i bez nje.

>>Počinju sezonska sniženja, a ovo je sve što trebate znati ako se upuštate u tu 'avanturu'

 

Komentara 1

OP
openheimer2
12:10 02.01.2015.

idite u shopping sa tatom oni uvijek imaju para

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije