Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči fashion.hr-a

Ecija Ivušić u kreacijama Martine Felje: Važno je istaknuti ženstvenost tijela

Ecija Ivušić
Foto: Perwoll FASHION.HR
1/4
24.06.2014.
u 09:15

– Kolekcija se sastoji od haljina koje mogu odlično funkcionirati u dnevnoj i večernjoj varijanti, što mi je ujedno bila i inspiracija. Namijenjena je poslovnim ženama koje vole udobnost i praktičnost – objasnila je Martina.

Svoju novu kolekciju na ovogodišnjem Perwoll Fashion.hr Cruise Collectionu koji se održava se ovog petka i subote na Tomislavovu trgu u Zagrebu predstavit će i naša dizajnerica svjetskog glasa Martina Felja.

– Kolekcija se sastoji od haljina koje mogu odlično funkcionirati u dnevnoj i večernjoj varijanti, što mi je ujedno bila i inspiracija. Namijenjena je poslovnim ženama koje vole udobnost i praktičnost – objasnila je Martina. Boje koje prevladavaju u kolekciji su zelena, tirkizna, nježnoružičasta i bijela, a zaštitno je lice kolekcije voditeljica Ecija Ivušić.

– Volim dizajn Martine Felje jer uvijek ima ženstvene krojeve i materijale koji ističu žensko tijelo – istaknula je voditeljica.

>>Martina Felja - dizajnerska zvijezda koja odijeva zvijezde

>>Anđa Marić s veseljem pristaje na sve što Zoran predloži

Foto: Perwoll FASHION.HR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije