Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto u zraku

Anđa Marić s veseljem pristaje na sve što Zoran predloži

Anđa Marić za BiteMyStyle
Foto: Fashion.hr
1/6
18.06.2014.
u 11:53

Zoran Aragović predstavlja BiteMyStyle Cruise kolekciju

Anđa Marić ovih je dana predstavila svoju prvu knjigu za djecu Afra pa zatim vješto uskočila u ulogu modela modi Zorana Aragovića.

Ususret nadolazećem Perwoll Fashion.hr Cruise Collectionu, koji se po prvi put održava u Zagrebu i to 27. i 28. lipnja u parku Kralja Tomislava Aragović je snimio kampanju s Anđom.

Njegovu ljetnu viziju žene savršeno je u kampanji utjelovila Anđa Marić, pjevačica, spisateljica i bivši model koja s veseljem pristaje na njegove modne igre.

Foto: Fashion.hr

- U Zoranovim kreacijama osjećam se posebno jer mogu svaki dan biti nešto drugo. Zabavne su i vesele, a za mene je to moda. S druge strane, izuzetno sam počašćena što s 37 godina snimam modnu kampanju. Presretna sam što su opet u modi zrele žene, a ne samo tinejdžerice, kazala je Anđa.

Kolekcija je prava ljetna, s morskim uzorcima u geometriji patchworka, a iznimno je nosiva.

- Materijali koje sam koristio su uglavnom pamuk i viskoza. IT komadi koji dominiraju mornarskom temom su suknje midi dužine cvjetnih motiva te kratke košulje u formi crop topa koje su idealne za kombinacije sa suknjama i kratkim hlačicama, opisao je svoju cruise kolekciju Zoran Aragović.

BiteMyStyle Cruise nadopunjuje i kolekcija torbica, od velikih komada idealnih za plažu, do onih za večernje partyje.

>>Anđa Marić: Sina Gašpera nagovaram da se viđa s ocem

>>Lejla Filipović blistala na promociji knjige Anđe Marić

Komentara 1

Avatar Vuglec
Vuglec
13:20 18.06.2014.

kva, kva, kva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije