Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imamo, a nemamo

Bacite pogled u ormare! Možda se u njima skriva 3000 kuna

ormar
Foto: Shutterstock
1/2
29.03.2014.
u 20:30

Među odbačenim su komadima najčešće kaputi i cipele.

Ormari su vam prepuni te pucaju po šavovima dok vi svejedno nemate što obući? Niste jedini.

Savjetima unatoč, teško nam je natjerati se da napravimo reda u ormarima. Možda vam to bude lakše kad vam priopćimo rezultate istraživanja kompanije VaocherCloude: prosječna žena u ormaru ima odjeću koju ne nosi u vrijednost od čak 550 dolara, odnosno oko 3000 kuna!

U anketi je sudjelovalo 2137 žena starijih od 18 godina od kojih je većina priznala da u ormaru imaju barem 20 posto komada koje uopće ne nose. Među odbačenima su najčešće kaputi i cipele.

A, kažu da cipela ženama nikad dosta!

Foto: pixabay

Na pitanje zašto ti komadi stoje na dnu ormara i skupljaju prašinu 75 posto žena kazalo je da im se druge stvari koje posjeduju više sviđaju, dok je 51 posto ispitanica kazalo da je uzrok tome što im je partner rekao da im ta odjeća ili obuća loše pristaje.

39 posto ispitanica reklo je da im se nije dalo vraćati stvari u trgovinu ili ih zamijeniti pa su ih zato samo ostavile.

Koliko je u vašim ormarima novih stvari s kojih još uvijek niste skinule ni etiketu? Bacite pogled u ormare. Možda se u njima skriva blago.

Ako je rok za vraćanje prošao, još uvijek možete prodati stvari putem Njuškala na primjer. A možete ih nekome i pokloniti.

>>Prije novog pohoda na dućane počistite ormar! Pritom možete i zaraditi

>>Stara odjeća, šminka kojoj je istekao rok... 10 stvari kojih se morate riješiti

Komentara 1

DU
Deleted user
22:26 29.03.2014.

Evo žene, ako nemate za kruh, samo zavirite u ormar...Katastrofa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije