Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubiteljica društvenih mreža

Anamarija Asanović predstavila svoj Instagram profil: Fotografirao me prijatelj s mobitelom

Anamarija Asanović
Foto: Instagram
1/7
12.11.2014.
u 11:20

I sama veliki ljubitelj društvenih mreža, posebno instagrama preko kojeg često i komunicira sa svojim prijateljima, klijentima i suradnicima ne čudi ovakav jedinstven način prezentacije

Uvijek drukčija i uvijek sklona modernom pristupu radu i načinu njegove prezentacije, dizajnerica Anamarija Asanović za svoju kolekciju predstavljenu na nedavno održanom Schwarzkopf Cro A Porteru snimila je Instagram kampanju @aanamarijaa #instagram Kampanja kako i glasi njezin službeni profil na Instagramu.

I sama veliki ljubitelj društvenih mreža, posebno Instagrama preko kojeg često i komunicira sa svojim prijateljima, klijentima i suradnicima, ne čudi ovakav jedinstven način prezentacije jer upravo u današnjem svijetu instagram i društvene mreže postaju vrlo važna platforma modnih inspiracija i komunikacije.

Baš poput pravih Instagram fotografija i ove su fotografirane njezinim mobitelom, a snimio ih je Anamarijin prijatelj Ante kao što i većinu naših fotografija na društvenim mrežama snimaju naši prijatelji. Da bi priča bila autentičnija, dizajnerica je i sama model u svojoj kampanji i na ovako originalan način dočarala modernu modnu priču i svoju viziju približila svim svojim sljedbenicima.

U modnim izričaju dosljedna je svojem prepoznatljivom rukopisu te kolekcijom dominiraju izrazito ženstveni i romantični modeli haljina koje slave ljepotu ženskog tijela i uvijek iznova oduševljavaju svojom elegancijom. Pomalo direktna i hrabra, a opet jednostavna i romantična, Anamarija je postigla pravi ženski balans. Bajkovitost koja odiše svim haljinama postignuta je bogatom i raskošnom upotrebom čipke, svile i pliša. Materijali s printovima, aplikacijama i našivenim dodacima čine kolekciju pravom modnom bajkom koju bi svaka žena zasigurno poželjela u svome ormaru.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Sve modne novosti kao i životne avanture dizajnerice Anamarije Asanović pratite na njezinu službenom profilu @aanamarijaa

>>Jelena Rozga ostavlja bez daha u haljini Anamarije Asanović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije