Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

TOP 10 beauty aplikacija koje morate imati

Beauty aplikacije
16.02.2015.
u 19:30

Ako još niste otkrili magičan svijet beauty aplikacija, vrijeme je da ga upoznate sada

Gotovo da i nema osobe koja danas ne posjeduje neku vrstu pametnog telefona, a aplikacije su postale neizostavan dio naše svakodnevice jer nam informacije čine lako dostupnima.

Jeste li znali da u svega nekoliko klikova možete virtualno testirati različite make-up lookove, saznati sve o svojim najdražim proizvodima ili pronaći jeftinije opcije najdraže luksuzne kozmetike?

Ako još niste otkrili magičan svijet beauty aplikacija, vrijeme je da ga upoznate sada. Portal Fashion.hr donosi listu TOP 10 beauty aplikacija koje zaista morate imati.

Make up Genius, L’oreal Paris

Ova besplatna iPhone aplikacija funkcionira na principu prednje kamere na pametnim telefonima i analizira 64 točke na vašem licu kako bi u virtualnom okruženju na njega savršeno nanijela ruž, rumenilo, sjenila i eyelinere. Kako aplikacija funkcionira na principu kamere, a ne fotografija, svaki look možete vidjeti iz različitih kutova. Genijalno, zar ne?

Think Dirty

Još jedna besplatna aplikacija dolazi nam iz Amerike, a dostupna je također samo za iPhone. Radi se o sjajnom pomagaču za sve one koji paze na sastav svojih proizvoda. Utipkate naziv proizvoda, a on vam u sekundi izbaci čitav sastav omiljene kreme, šampona ili pudera s jasno naglašenim potencijalno opasnim sastojcima.

Facetune

Ako ne znate koristiti Photoshop, a volite okidati selfieje, treba vam aplikacija koja se zove Facetune. Za nju ne morate imati nikakve vještine obrade slika, a za 2.99 dolara (20 kuna), svaki će selfie biti apsolutno savršen. Aplikacija je dostupna za iPhone, Android i Windows mobitele.

Drugstore Dupes

20 kuna košta i vrlo korisna beauty aplikacija za iPhone koju poznajemo pod imenom Drugstore Dupes. Ova aplikacija je must-have za sve one koji uvijek traže jeftinije alternative skupim kozmetičkim proizvodima. Dugo želite skupocjenu paletu sjenila? Nema problema – Drugstore Dupes će sigurno imati prijedlog najsličnijeg jeftinog proizvoda za vas.

Hair Color, Modiface

Jeste li se ikada pitali kako biste izgledali da se obojite u plavo ili bakreno crveno? Posve besplatni Modiface ima rješenje za vas. Sve što trebate napraviti je uploadati fotografiju, a Modiface će savršeno vjerno zamijeniti originalnu boju vaše kose novom bojom po izboru. Birati možete između čak 30 nijansi, a aplikacija je dostupna za iPhone, Android i Windows pametne telefone.

Nail Snob

Besplatna aplikacija Nail Snob vam omogućuje da u bazu spremate svoje najdraže lakove pod točnim nijansama. Nemojte se više nikada dovesti u situaciju da se ne možete sjetiti točne nijanse laka koju želite već dugo.

Listu svih 10 beauty aplikacija koje morate imati potražite na portalu Fashion.hr

>>One su svoj hobi pretvorile u uspješan posao

>>Obnovite svoju proljetnu garderobu ovim komadima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije