Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Milijuni izgubljeni od daleke Istre do Zagreba

Končar je ostao bez svojih dva milijuna eura upravo zahvaljujući rupi u HDZ-ovu crnom fondu
31. prosinca 2011. u 12:00 3 komentara 2 prikaza
'SPECIJAL OBZOR 29.11.2011., Zagreb - Danko Koncar, najbogatiji Hrvat na svijetu cije se bogatsvo procjenjuje na 3 milijarde dolara. Poslovno carstvo prostire se po cijelome svijetu, a nista skromnije
Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'

Sad se vidi da niti taj HDZ-ov crni fond nije bio baš neka sreća. Čini se da je imao i rupu. Kud je bio crni, još i s rupom. Zamislite da takvo što imate doma. Nešto sasvim obično. Čarapu ili cipelu. Ma tko bi to koristio! Ali i takav crn i rupičast očito je nekima poslužio, pa je najnovija informacija procurila da je tajkun Danko Končar ostao bez svojih dva milijuna eura upravo zahvaljujući nesavršenosti njegova funkcioniranja. Odnosno, novac je očito prolazio kroz previše ruku dok bi stizao do onih pravih. A Končar je svoje eure navodno slao preko daleke Istre.

Tko griješi taj i radi i – ispravlja nepravde

Čovjek ne zna bi li se radovao ili plakao zbog silnog elana koji propagira nova Vlada, jer je već na prvom koraku ispravljanja nepravda podmetnula klip ovršnom zakonu. Premijer Milanović se pravda starom - “tko radi taj i griješi”. Treba se nadati da odnos rada i pogrešaka ubuduće neće biti 100% proporcionalan.

Chavezovo “ubacivanje raka”

Odgovor SAD-a na optužbu da su se ljevičarski lideri Latinske Amerike pod čudnim okolnostima našli na udaru “epidemije raka”, venezuelanski predsjednik Hugo Chavez nije morao dugo čekati. Glasnogovornica State Departmenta je na Chavezovo glasno razmišljanje (jer je lukavo rekao kako nikoga ne optužuje) da “ne bi bilo čudno da su (SAD, nap. a.) razvili tehnologiju ubacivanja raka i da nitko ne zna za to”, odgovorila da su njegovi komentari “užasni, za svaku osudu i da nisu vrijedni odgovora”.

No, Amerika je ipak odgovorila. I to vrlo brzo. A sjetit će se netko da su u tumore ministra obrane Gojka Šuška i prvog predsjednika Hrvatske dr. Franje Tuđmana mnogi posumnjali kako su se dogodili u tako kratkom vremenu. Šteta što Chavezu nije imao tko to prišapnuti.

Skupili smo chefove Fuliranja
ADVENTSKA ČAROLIJA
Skupili smo chefove Fuliranja: Ovo su majstori adventskih delicija koji za vas spremaju street food čuda
 • Savjest:

  Gospodin Chavez se valjda sjeća, ili mu je netko na to skrenuo pozornost, da je navodnog atentatora na Johna Kennedy-ja ubio Jack Ruby (Rubinstein), koji je nakon nekoliko godina umro od raka!

 • ivicas:

  pitanje je tko kontrolira odnosno moze kontrolirati sta radi washington , nitko i javnost moze samo vjerovaati ili ne i ponekad kao sa wikiijem saznati dio istine

 • Avatar branko.stojkovic.92
  branko.stojkovic.92:

  Krajnje je vrijeme da se tim lopovima i antihrvatima stane na kraj. Činjenica je da su to sve UDB-ini ljudi. Svakakva mitologija se širi sad o Gojku Šušaaku, koji sigurno nije bio čisti Hercegovac, ni Hrvat, već je bio UDBAš ... prikaži još! koji je bio ubačeni među hrvatske iseljenike u Kanadi. UDBA je 1990.-tih preuzela Hrvatsku. I danas još UDBA vlada našom zemljom.