Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vjenčanje na hrvatski način'

Uzvanici na vjenčanju u Imotskom u omotnici dobili uplatnicu. 'Što je ovo...?'

POzivnica za vjenčanje kao uplatnica
Foto: Facebook
1/3
12.10.2016.
u 09:58

Mnogi su se u Imotskom iznenadili kada su dobili kuvertu s ispisanom uplatnicom.

Članovi obitelji, prijatelji i ostali uzvanici na nečijem vjenčanju obično dobiju pozivnicu.

No, mnogi su se u Imotskom iznenadili kada su dobili omotnicu s ispisanom uplatnicom.

Valuta plaćanja: kune ili euri, iznos: što veći, namjena plaćanja: plaćanje stolca...

Tek su to neki od detalja koji se navode na već ispisanoj uplatnici, a pod opisom plaćanja naznačeno je: pršut, sir, vino, rakija, janjetina i sl.

Foto: Facebook/ Naš potok

Jedna od uzvanica komentirala je na stranici na Facebooku Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, na kojoj je fotografija i objavljena, kako ih je skoro "srce opalilo" kada su ugledali uplatnicu, ali ubrzo su shvatili da je riječ o pozivnici koju su kreativno osmislili budući mladenci.

Ako je suditi po broju dijeljenja te fotografije na Facebooku, ovakva originalna pozivnica mogla bi uskoro postati hit u Hrvatskoj.

Komentari koji su se ubrzo nanizali ispod fotografije pozitivni su i gotovo svi čestitaju mladencima na originalnoj ideji.

>>Sve je bilo spremno za luksuzno vjenčanje iz snova, a onda joj je vidovnjakinja rekla nešto zbog čega je sve u trenu propalo...

>>Mladenci otvorili dar za vjenčanje nakon 9 godina. Iznenadili su se kada su vidjeli što je unutra...

>>'Što su mi to napravili?' Otišla je na profesionalno šminkanje prije vjenčanja i šokirala se kad se pogledala u zrcalo

Komentara 8

Avatar Dr.Hook
Dr.Hook
11:13 12.10.2016.

Pričaju bosanka,crnogorka i imoćanka di kriju pare od muževa..kaže bosanka:"Ja ih stavim u knjigu,znam da je neće čitat..." Crnogorka će:"Ja ih stavim ispod lopate,znam da je neće taknit..." A imoćanka na to:"Ja ih stavim nasrid stola,evo mu gospa nek ih takne!!!!

SA
Sampei
10:32 12.10.2016.

to ne izgleda niti malo simpatično, od gostiju se traži da mladencima daju što više EUR ili kuna samo zato što su pozvani na vjenčanje!

BA
barbika1
11:06 12.10.2016.

mladencim zelim sve najljepse ali su im pozivnice bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije