Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne otvarajte prije 1. svađe'

Mladenci otvorili poklon od vjenčanja nakon 9 godina. Iznenadili su se kada su vidjeli što je unutra...

Vjenčani poklon
Foto: Facebook
08.09.2016.
u 07:53

Kao i svi mladenci, dobili su pregršt poklona. Otvorili su sve osim jednog, tete Allison, na kojem je pisalo "Ne otvarajte prije prve svađe".

Kathy i Brandon Gunn iz SAD-a, vjenčali su se prije devet godina. 

Kao i svi mladenci, dobili su pregršt poklona. Otvorili su sve osim jednog, tete Allison, na kojem je pisalo "Ne otvarajte prije prve svađe".

Kada su se posvađali prvi put, poklon i dalje nisu otvarali. Ali ni kada su se kasnije svađe zaredale jer su smatrali otvaranje tog poklona neuspjehom. Omotnica tete Allison bila je posljednja slamka spasa za njihov brak jer su u njoj vidjeli ključ sretnog braka kakav je imala i sama teta Allison gotovo 50 godina. 

 

Poklon je stajao na polici i bio im je podsjetnik na toleranciju i upornost. Jednog dana, Kathy je konačno odlučila zaviriti unutra. Poklon je sadržavao dvije manje omotnice, jednu naslovljenu na Kathy, drugu na Brandona. U njezinoj je bilo nešto dolara uz poruku da je to novac za škampe, pizzu ili neko drugo jelo koje oboje vole. I u njegovoj je omotnici bio novac s naznakom da je to za cvijeće i bocu vina.

Na Facebook stranici "Love that matters", gdje je Kathy objavila svoj post i fotografije poklona, napisala je da su ona i suprug naučili biti pravi prijatelji tijekom godina i da su ih svi padovi dodatno povezali i učvrstili njihov brak.

Shvatila je da poklon nije sadržavao ključ uspjeha, već da je uspjeh bio u njima samima.  

>>Ovo su stvari koje gostima na vjenčanju stvarno idu na živce

Komentara 22

Avatar Made in Germany
Made in Germany
10:26 08.09.2016.

Da, to je kljuc. Nakon sto je postignut dogovor sa partnericom oko Rizlinga Tomac slijedi eventualna rasprava o tome, dal treba skampe spremit na buzaru ili bianco? Mozda bianco sa Spaghettima...

DU
Deleted user
14:27 08.09.2016.

Jeee, napravite film.

PE
perinjo
19:07 08.09.2016.

Nepovratno izgubljenih 5 minuta zivota. Tuzit cu autora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije