Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudbina?

Sve je bilo spremno za luksuzno vjenčanje iz snova, a onda joj je vidovnjakinja rekla nešto zbog čega je sve u trenu propalo...

Lisa
Foto: Instagram
05.10.2016.
u 10:27

Idući tjedan po glavi su joj se vrzmale riječi vidovnjakinje i Lisa je počela razmišljati je li odluka o vjenčanju zaista ono što želi?

Rijetko tko ima priliku doživjeti izreći sudbonosno DA s nekim zbog koga su emocije proradile još u ranom djetinjstvu. 

Neki se i danas sjete prve zaljubljenosti iz vrtićkih dana, a većini su se putovi razišli i pronašli su neke nove ljubavi. 

Ovakva bi bila i priča danas 28-godišnje Lisa Marie Manso da ih sudbina, ili nešto drugo, nije sasvim slučajno spojilo na nekoj zabavi. 

Lisa je imala 13 godina kad je prvi put ugledala Michaela, a bili su nerazdvojni idućih 6 mjeseci sve dok se njegova obitelj nije preselila i izgubili su svaki kontakt.

Susreli su se ponovno nakon 8 godina na nekoj zabavi, a u prosincu 2010. Michael ju je zaprosio. 

 

Lisa je planirala veliko i luksuzno vjenčanje kako bi proslavila to što je ponovno našla ljubav iz djetinjstva. Ali tri tjedna prije vjenčanja odlučila se na nešto neobično.  

Zakazala je termin kod vidovnjakinje, kojoj nije spominjala ništa oko svog vjenčanja i skinula je zaručnički prsten prije sastanka. Kada joj je Mr. Rae počela govoriti o Lisinu danu vjenčanja, mladenka se prestravila. 

Mr. Rae rekla je Lisi da je ona predodređena za velike stvari u životu te da njezino vjenčanje treba pričekati i da svakako ne bi trebalo biti tako veliko kako ga je LIsa zamišljala i organizirala. Trebalo bi biti intimno i s malim brojem ljudi. 

Idući tjedan po glavi su joj se vrzmale riječi vidovnjakinje i Lisa je počela razmišljati je li odluka o vjenčanju zaista ono što želi? Iako je već dosta novca uložila u vjenčanje koje je bilo pred njom ikoje se trebalo održati u luksuznom hotelu s 5 zvjezdica, Lisa je zaključila da očito nije spremna za taj čin, čim joj je vidovnjakinja uspjela poljuljati razmišljanja. 

Skupila je hrabrost i priznala Michaelu da nije spremna i da će odgoditi odluku o vjenčanju. Shrvani oboje, iduća 4 mjeseca borili su se za svoju vezu, ali razišli su se, a Lisa je nakon nekog vremena pronašla novu ljubav u 50-godišnjem muškarcu. 

>>Dogodilo se ono čega se grozi svaka mladenka. A onda je došao susjed, izbjeglica iz Sirije i napravio ovo...

>>Mladenci otvorili poklon od vjenčanja nakon 9 godina. Iznenadili su se kada su vidjeli što je unutra...

>>'Što su mi to napravili?' Otišla je na profesionalno šminkanje prije vjenčanja i šokirala se kad se pogledala u ogledalo

Komentara 17

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
11:30 05.10.2016.

jel vi nas zajebavate ili je ovo sprdnja na račun inteligencije prosječnog hrvata???

KO
Korisniche
10:36 05.10.2016.

onome tko objavi ovakav članak treba dati otkaz ovo je gore od objave ratnih strahota ISIL-a i Pupovcevih izjava

Avatar Bongozg
Bongozg
10:48 05.10.2016.

mislim da njen ne-izabranik ima razloga za slaviti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije