Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok žene zavode

Ovo su znakovi koje će muškarci krivo protumačiti

Par
Foto: Thinkstock
1/2
14.05.2014.
u 07:18

Ako zijevate i pokazujete da ste umorni kako biste otišli kući ali s njim, on će pomisliti da vi želite ići kući, a da on ostane i zabavlja se dok mu je volja.

Ukoliko ga kratko pogledate, pa zatim skrenete pogled, vi ćete misliti kako mu dajete do znanja da vam se sviđa, a on će pomisliti da vam se ne sviđa. Njima ovo nije zavođenje, već uvreda.

Ukoliko razgovarate s njim koristeći dvosmislene rečenice, vi opet mislite da na taj način očijukate s njim, dok je njemu u mislima samo to kako vi koristite čudne riječi koje on nikako ne razumije.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ako zijevate i pokazujete da ste umorni kako biste otišli kući ali s njim, on će pomisliti da vi želite ići kući a da on ostane i zabavlja se dok mu je volja.

Ako želite na bezbolan način prekinuti vezu, jer mislite da ćete tako ispasti pristojna osoba, on će misliti da ga i dalje zanimate.

Ako ga suptilno dodirujete i mislite da na taj način koketirate s njim, on to uopće ne primjećuje i uopće ne obraća pažnju na vaše dodire.

>>S ovim savjetima zavest ćete muškarce 'baš onako kako treba'

>>Čak i male količine alkohola učinit će da su nam druge osobe privlačnije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije