Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a toliko truda

Ovo je 6 urnebesnih situacija kada su muškarci htjeli biti seksi. I baš nikako nisu uspjeli!

Muškarac
Foto: Shutterstok
1/5
19.01.2016.
u 07:00

Frajerski stav, poneki frajerski pokušaj da na "nastup" doda još nešto više, nerijetko zna završiti neslavno.

Mislimo da su frajeri na svim razinama jer tako se i ponašaju. 

Kao da ih baš ništa ne može izbaciti iz takta. Ali tako smo u krivu. Frajerski stav, poneki frajerski pokušaj da na "nastup" doda još nešto više, nerijetko zna završiti neslavno. 

Znaju to i sami muškarci, ali znaju i žene koje su svojim analitičkim gledanjem na svijet odmah "prokužile pogrešku". I u nekim situacijama muškarce su tek figurativno, "ostavile bez gaća".

Šest je žena za portal Women`s Health podijelilo svoja razočaravajuća iskustva s "frajerima" koji su se željeli prodati pod "opasno seksi". 

- Pustili smo neku glazbu i on je pokušao odigrati ulogu stripera. To je moglo biti jako smiješno i zanimljivo da je on to gledao na takav način. Ali on je to shvatio preozbiljno. Čak se i naljutio nam ene kada sam s epočela smijati, ispričala je Katherine I.

- Imala sam dečka koji se stalno hvalio svojim seksualnim umijećima. Ipak, precijenio se. Kada je to "došlo na red", ostala sam razočarana, kaže Sandra P. 

- Kada sam prvi put došla kod njega doma, svirao je i pjevao pjesmu "Tiny dancer" autora Elthona Johna. Nije bio najuspješniji pokušaj da me očara, rekla je Elaine B. 

- Neki misle da je seksi poslati fotografije svojih spolnih organa. Hvalili se vi ili ne, to NIJE seksi niti privlačno, poručuje Erica T. 

- Moj dečko je poprilično dlakav i jednom sam usput nešto nabacila o tome, ali samo kao nešto što sam primijetila, ne nešto što me smeta. Idući put je beio bez većine svojih dlaka na tijelu. Bilo mi je presmiješno, sviđao mi se kakav je bio, ispričala je Mia H. 

- Jednom je moj dečko, dok smo bili na krevetu, izvadio mobitel i pustio neku playlistu. Prva pjesma je bila ‘Your Body Is a Wonderland’ by John Mayer. Iduća je bila Band, Davea Matthewsa. Morala sam mu reći da isključi glazbu. I danas smo uvezi i dalje je smijemo tom njegovom pokušaju "romantike", priča Katie D. 

>>Čekate da vam kaže 'Volim te'? Ovih 7 faza morate proći

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije