Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Kristina Bradač: Sigurno i ljetne avanture imaju svoju čar

Kristina Bradač
Goran Kovacic/PIXSELL
10.07.2013.
u 15:58

Lijepa bivša manekenka Kristina Bradač otkrila nam je kako će provesti ovo ljeto te što voli raditi na ljetovanju.

Lijepa bivša manekenka Kristina Bradač otkrila nam je kako će provesti svoje ljeto. - Ljeto ću provesti opuštajući se na Jadranu, u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Vjerojatno ću dio odmora provesti u okolici Zadra, a dio odmora na Hvaru, no ima i još nekih mogućnosti. Planiram provesti dvadesetak dana na moru. Preferiram intimnija mjesta, gdje se mogu maksimalno opustiti i uživati u suncu, moru i dobrom društvu, rekla nam je Bradač.

Iako obožava ležati i čitati na plaži, uživa i u akciji na odmoru. - Obožavam maratonske plivačke ture i ronjenje, a volim i duge šetnje uz more, rolanje i vožnju biciklom. - Volim ljetne noćne izlaske, ali nikako svakodnevno, jer mi je ipak prioritet odmoriti se i uživati u dnevnim aktivnostima. Slažem se da je provod ljeti drugačiji, jer su ljudi puno opušteniji, izvan su svog svakodnevnog ambijenta i radnih obaveza, pa je i provod puno zabavniji, otkrila nam je kad smo je upitali slaže li se da su ljetni izlasci uzbudljiviji.

Ako Kristinu sretnete na plaži, prepoznat ćete je po badiću žarke boje, jer upravo takve nosi i preferira. - Od mladih dana sam uvijek bila više manje u ozbiljnim vezama, tako da nisam imala prilike iskustiti slasti ljetne romanse, iako sam sigurna da i one imaju svoju čar, komentirala je Bradač ideju ljetne romanse.

Što se ljepote tiče, Kristina savjetuje dobre hidratantne kreme i serume, kao i prirodnu kozmetiku jedne domaće kozmetičke kuće. - Jedna od dražih ljetnih destinacija na Jadranu mi je uvijek Dubrovnik, jer obožavam energiju i miris tog grada, ali obožavam i Hvar te njegove skrivene uvale, predivnu Palmižanu na kojoj se sjajno jede. Izvan Hrvatske omiljena destinacija mi je St. Tropez, savršeni spoj prirode, glamura i boemštine, za koji me vežu prekrasne uspomene, zaključila je Bradač.

>>Kristina Bradač i Miro Radić prekinuli prije mjesec dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije