Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do odlaska na more g

Do odlaska na more guštati se može i na riječnim kupalištima

foginovo kupalište (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/3
01.07.2013.
u 09:02

Karlovac, Duga Resa, Sisak, Daruvar i drugi gradovi uredili riječna kupališta za osvježenje svojih građana i gostiju u ljetnim mjesecima

Iako obala bilježi najveći broj turista ljeti, ni riječna kupališta u kontinentalnom dijelu Hrvatske ne zjape prazna. Karlovac, Duga Resa, Sisak, Daruvar i drugi gradovi u unutrašnjosti uredili su riječna kupališta za osvježenje svojih građana i gostiju u ljetnim mjesecima.

Za Zagrepčane koji se tijekom ljeta žele rashladiti u samo jednom danu, odlična je varijanta odlazak u obližnji Karlovac ili u Duga Resu, gdje su na rijekama Korani i Mrežnici prilagođeni brojni sadržaji za uživanje u ljetnim radostima.

Gradsko Foginovo kupalište u Karlovcu, primjerice, posjetiteljima nudi kompletan sanitarni čvor, tuševe, desetmetarsku skakaonicu i atraktivni aqua park, a za mališane je pogodan kamp “Slapić” u blizini Duga Rese, smješten u blizini brojnih slapića i plitkih bazenčića unutar toka.

Sisak nudi lijepo uređeno kupalište Zibel na rijeci Kupi, s raznim dodatnim sadržajima, poput nogometnog igrališta, igrališta za odbojku na pijesku, prostora za stolni tenis i dječjeg igrališta. Uređeno, no s manje pratećih sadržaja, posjećeno je i kupalište na rijeci Toplici u Daruvaru, koje posebno privlači zaljubljenike u prirodu. Riječna su kupališta prava destinacija za sve koji ne vole velike vrućine niti putovanja daleko izvan Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije