Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčali se 1987.

Zvijezda NCIS-a otkrio `tajnu` svog 30- godišnjeg braka s glumicom

Mark Horman
Foto: Pixsell
1/2
26.02.2019.
u 13:49

Marka i Pam upoznao je zajednički prijatelj, a par je izrekao sudbonosno DA u ožujku 1987. godine na intimnoj ceremoniji

Mark Harmon, zvijezda serije NCIS, idući će mjesec proslaviti 32 godine braka s glumicom Pam Dawber.

I dok mnogi brakovi i veze svjetski poznatih glumica i glumaca neslavno propadaju, neki su slavni parovi otkrili svoju tajnu dugovječnog i sretnog braka.

U intervjuu za People, Harmon je otkrio kako su se on i supruga vjenčali kada su imali 35 godina te smatra kako je možda ta kasnija dob ulaska u brak, tajna njihova uspjeha.

"Oboje smo bili u tridesetim godinama kad smo se vjenčali, tako da smo vjerovali da smo sve gluposti "odradili" već ranije u životu".

Marka i Pam upoznao je zajednički prijatelj, a par je izrekao sudbonosno DA u ožujku 1987. godine na intimnoj ceremoniji kojoj su nazočili samo nekoliko prijatelja i članova obitelji. Glumica Dawber, koja je poznata po ulogama u "Mork and Mindy" i "My Sister Sam", povukla se iz glumačkih voda kako bi se posvetila odgoju dvojice sinova, Seana i Tya.

"To smo mi, volimo vrijeme provoditi u obiteljskoj atmosferi, kod kuće, " rekao je Harmon za TV Insider 2017. godine. 

Istaknuo je i da nije osoba koja će pisati po društvenim mrežama ili provoditi vrijeme proučavajući što se događa na njima. A nisu ni njihovi sinovi. 

"Volim biti u braku. Volim biti vjenčan s Pam i ponosan sam na nju. Jako sam ponosan na svoju suprugu!"

Pogledajte i video Putnica izbačena iz avina - Pljuvala, vikala i vrijeđala putnike

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije