Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta bizarno

Zombi dvojnica Angeline Jolie na respiratoru zbog koronavirusa koji je dobila u zatvoru

Instagram
17.04.2020.
u 12:20

Sahar Tabar postala je popularna zbog svog jezivog i mršavog izgleda. Nakon što je završila u zatvoru u Iranu, gdje se zarazila koronavirusom, traži vlasti da joj dopuste izlazak.

Sahar Tabar (22), čije je pravo ime Fatemeh Khishvand, postala je poznata na društvenim mrežama kada je objavila fotografije svojeg jezivo mršavog lica, a prozvana je ''zombi'' dvojnicom Angeline Jolie. No sada je Sahar ozbiljno bolesna nakon što se zarazila koronavirusom dok je bila u zatvoru u Iranu zbog svoje aktivnosti na Instagramu, prenosi Daily Mail.

Pogledajte kako su još osobe pretjerale s plastičnom operacijom:

Američki Centar za ljudska prava u Iranu rekao je kako je sudac odbio prihvatiti njezino jamstvo iako je koronavirus bio prisutan u zatvoru. Prošlog mjeseca vjeruje se da je Iran pustio više od 85 tisuća zatvorenika u pokušaju borbe protiv smrtonosnog koronavirusa, za koji se misli da je ubio više ljudi nego što vlasti govore

“Neprihvatljivo je da je ova mlada žena sada zaražena koronavirusom zbog ove situacije jer je njezina kazna bila produljena tijekom njezina boravka u zatvoru”, rekao je odvjetnik za ljudska prava Payam Derafshan. Sahar je uhićena u listopadu zbog bogohuljenja, poticanja nasilja, stvaranje zarade kroz neprikladne načine te poticanja mladeži na korupciju. Uhićena je nalogom teheranskog suda koji se bavi ''kulturalnim zločinima te socijalnom i moralnom korupcijom''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

داشيامو دوس دارم..!👅🖕🏻

Objavu dijeli Sahar Tabar سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official_real)

Sahar je 2017. godine postala popularna na društvenim mrežama kada je rekla da je imala 50 operacija kako bi izgledala kao poznata glumica, Angelina Jolie. Poslije je priznala da svoj sablasni izgled uglavnom postiže šminkom i uređivanjem. U srpnju je Sahar otkrila svoj pravi izgled tako što je objavila fotografije prije i poslije operacije. “Ovo je sve Photoshop i šminka. Svaki put kad objavim fotografiju, našminkam se na smiješan način. Moji fanovi znaju da to nije moje lice” rekla je Sahar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

وحشي تر از اونيم كه رامم كني..!👅🖕🏻

Objavu dijeli Sahar Tabar سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official_real)

Sudac Mohammad Moghiseh odbio je njezino otpuštanje na temelju jamstva, čak i nakon što je njihova zemlja potvrdila više od 70 tisuća oboljelih od koronavirusa. Njezin odvjetnik Derafshan rekao je kako je vlastima postala navika da poreknu sve, nakon što su tvrdili da Sahar nije zaražena. “Nema smisla poricati. Direktor zatvora mora priznati da je zaražena i hospitalizirana”, rekao je. Također je dodao kako Sahar i svi ostali zatvorenici koji su uhićeni na temelju nenasilnih zločina trebaju biti pušteni iz zatvora zbog pandemije. 

U utorak je iranska vlada priznala da je njihova država doživjela dvostruko veći broj smrtnih slučajeva od koronavirusa nego što službene vlasti tvrde. Iran je službeno potvrdio 4777 smrtnih slučajeva, što izaziva sumnju kod ostalih država.

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Komentara 10

Avatar majkuvam
majkuvam
13:47 17.04.2020.

A ja sam na prvi pogled pomislio da je to Severina...

Avatar Observer
Observer
13:45 17.04.2020.

zar to nije pjevacica, cim se probudi, dok jos ne stavi sminku , sada slavi uskrs u bg ?

JZ
jzadra17
15:44 17.04.2020.

ja sam prvo pomislio da je to srbska sjajna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije