Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Znate li koji znakovi horoskopa slove za sebične egoiste? Evo što kaže astrologinja

Pixabay
08.06.2022.
u 07:00

Ovnovi donose zaključkena temelju vlastitih preferencija pa se čini da će uvijek izabrati film koji će svi gledati ili restoran u koji će svi ići.

Sebičnim se ljudima sve vrti oko toga da udovolje sami sebi, no možda ih se ne može puno kriviti jer, kako kažu astrolozi, ta osobina može biti određena položajem zvijezda.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak!

1/15

 1. Ovan

Prvi znak zodijaka, Ovan, ima stav "prvo ja", a osobe rođene pod ovim znakom često znaju pretpostaviti da i drugi žele baš ono što oni žele, rekla je astrologinja Alice Alta.

- Oni donose zaključkena temelju vlastitih preferencija pa se čini da će uvijek izabrati film koji će svi gledati ili restoran u koji će svi ići; no uvjereni su da donoseći odluke za sve čine dobro djelo.

Osim toga, kaže, Ovnovi su nestrpljivi pa.ako negdje postoji red za ulazak bez problema će stati na nečije mjesto, ne mičući se ni starijima.

- A ako netko njih pomakne prema kraju reda, pobrinut će se da svi znaju za to - zaključila je.

2. Lav

Lav je sebičan zbog svoje potrebe da bude u centru pažnje pa se često trudi da ima najbolju odjeću, najsmješniju priču ili najimpresivniji dom.

- Oni su skloni stavljati svoje želje i interese na prvo mjesto jer jednostavno ne shvaćaju zašto bi se trebali zadovoljiti s nečim manjim - kaže Alta.

Osim toga, žive kao da su predodređeni da ih se čuva i mazi."

- Ipak, ako i monopoliziraju razgovor za večerom, vjerojatno će vam biti drago jer će vas dobro nasmijati - zaključila je.

3. Bik

Ovaj je znak poznat po tome što je tvrdoglav, osobina koja se u određenim situacijama može činiti kao sebičnost.

- Bik ima krute granice, što ponekad dobro dođe, ali mogu činiti i da djeluje nepopustljivo - kaže astrologinja. 

Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi, Bik je također vrlo svjestan svoje slike pa mu je izgled ponekad važniji od pomaganja prijatelju u nevolji. Srećom, ima i nesebičnu osobinu, posebno u ljubavi.

- Bik tako može biti i velikodušan i pun ljubavi - kaže ona, a "kad ste s njim u vezi pobrinuti će se za vaše želje, ali tek kad se zadovolje sve njegove potrebe.

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije