Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Nepoznatog dečka je tražila prijevoz: '6 mjeseci kasnije još uvijek ne vjerujem koliko sreće imam'

@jazzzcoook
07.06.2022.
u 12:30

"Hej, imam tvoj broj s chata. Vidim da voziš iz Southamptona... Je li ikako moguće da uskočim s tobom?" započela je Jazz, ne znajući, svoju ljubavnu priču.

Jedna je Britanka nedavno na svom TikToku objavila video u kojem je dočarala svoju romantičnu i nesvakidašnju ljubavnu priču.

U kratkom isječku koji je sakupio više od 600.000 pregleda tiktokerica Jazz Cook kaže da je prije šest mjeseci dečka iz jedne Facebook grupe zamolila da je automobilom poveze iz Southamptona u južnoj Engleskoj do Walesa; putovanje koje inače traje pet sati i na koje se, kaže, nije usudila krenuti sama.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

U svom je TikTok videu na @jazzzcoook pokazala i prve poruke koje su njih dvoje razmijenili, a u kojima se vidi kako ga ona pita za prijevoz i nudi da mu nadoknadi trošak benzina, a on oduševljeno prihvaća društvo.

"Hej, imam tvoj broj s chata. Vidim da voziš iz Southamptona... je li ikako moguće da uskočim s tobom? Jednostavno mi nije ugodno voziti tako daleko", piše ona, a on joj odmah odgovara: "Bok Jasmine! Da, naravno da možete, bilo bi lijepo imati društvo!”

Putovanje je očito dobro prošlo jer su na idućim fotografijama koje je objavila njih dvoje par.

"Život na rubu...", napisala je u opisu i objasnila da je od članova Facebook grupe doznala da je dečko u redu te da nikome ne preporučuje ulazak u auto potpunog stranca.

"Postojala su samo dva moguća ishoda ovoga. Ljubav ili ubojstvo. Čestitam!" komentirala je jedna pratiteljica, a prenosi The Sun.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria7
13:00 07.06.2022.

Komentatori na Tiktoku su očito svjesni onoga šo ona nije bila svjesna. Mogleo je završiti ovako a moglo je i puno gore sa potpunim neznancem. A ako ga je p'rovjerila znači da je imala skrivene namjere već u startu i nije bilo spontano. Kako volim ovakve nategnute pričice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije