Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao!

Znate li čemu služi i kako se koristi ručka iznad prozora u automobilu?

shutterstock
04.05.2022.
u 14:30

Možda ju nećete moći zakočiti u svakom automobilu, ali vrijedi probati...

Na društvenim mrežama često saznajemo skrivene funkcije stvari koje godinama pogrešno koristimo, a tako je jedna djevojka nedavno otkrila i za što zapravo služe ručke koje se u automobilima nalaze iznad prozora, piše Mirror.

Korisnica @sanne_vberkel objavila je video na TikToku u kojem je pokazala kako se ručka u automobilu zapravo koristi s čim je prikupila više od 7,1 milijuna pregleda šokiranih korisnika. 

 Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion!

1/32
@sanne_vberkel I was today years old #fyp #fy #car #didntknow ♬ Congratulations - Tik Toker

Video počinje s njom koja ručicu povlači iznad suvozačkog prozora prije nego što unutra prevrne malu kvačicu unutra. Ova kvačica drži ručku na mjestu, što olakšava vješanje stvari.

Moramo istaknuti da ovo možda neće raditi za svaki automobil, ali vrijedi provjeriti rade li to i ručke vašeg automobila.

Brojni su TikTok korisnici ostali šokirani tom funkcijom priznajući da im to nikad ni ne bi palo na pamet, a brzo su u komentarima otkrili i da više nauče na društvenim mrežama nego u stvarnom životu.

“Što?! Kako to nisam skužila u 42 godine života?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “TikTok me naučio više nego škola!”

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

 

Ključne riječi

Komentara 16

HA
HERCEGOVA@AC
15:45 04.05.2022.

Ja sam na te ručke vezao noge mojih cura, ono, dok sam bio mlad. Sada mi ničemu ne služe.

MI
MisoDobrovic
08:30 05.05.2022.

TikTok me naučio više nego škola ...Normalno...kad u školu nije ni ulazila...

Avatar drug Joža
drug Joža
22:04 04.05.2022.

U sudnici pitaju tipa kako je silovao žensku. Kaže on u autu sam joj jednu nogu zahaklao za jednu ručku drugu za drugu ručku i onda sam obavio to. Dok on govori jedan u sudnici stalno viče... aha, aha, aha...Pita ga sudac zašto govori aha. Kaže on: "gospon sudac, i ja imam isti takav auto i uvijek me zanimalo za šta služe te ručke".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije