Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privlači ih miris

Znanstvenici: Evo kada su žene muškarcima najprivlačnije

Žena u donjem rublju
Foto: Thinkstock
1/6
13.09.2018.
u 20:45

U istraživanju je sudjelovalo 28 žena i 57 muškaraca koji su temeljem mirisa na pamučnim jastučićima koje su žene držale pod pazuhom tijekom noći, otkrili koliko ih koji miris najviše privlači.

Može li se određeno vrijeme povezati s tim kada su žene muškarcima najprivlačnije?

Znanstvenici tvrde: može!

Tijekom istraživanja čiji su rezultati objavljeni u časopisu Proceedings of the Royal Society B, stručnjaci su otkrili da su žene muškarcima najprivlačnije za vrijeme ovulacije.

Tada imaju najnižu razinu progesterona i najvišu razinu hormona estradiola, odgovornog za razvoj sekundarnih spolnih obilježja žene, normalnu mensruaciju i za pripremu maternice za implantaciju oplođenog jajašca. Pokazalo se da upravo taj omjer oba hormona izluđuje muškarce, odnosno, miris koje žene tada otpuštaju. 

U istraživanju je sudjelovalo 28 žena i 57 muškaraca koji su temeljem mirisa na pamučnim jastučićima koje su žene držale pod pazuhom tijekom noći, otkrili koliko ih koji miris najviše privlači. Pogađate, riječ je o mirisu žena koje otpuštaju tijekom ovulacije. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

Komentara 5

BA
badger2
21:34 13.09.2018.

najnapaljeniji smo kad prodjemo pored kontejnera smeca..pa kad zasmrdi..

ME
Metuzalem
09:02 14.09.2018.

Kad malo tukne na ribu

IM
Immanuell
08:12 14.09.2018.

Vjerojatno je istina, to je divlja priroda, nismo toga svjesni....... Nešto najružnije što se može doživjeti je kad vidiš lijepu ženu, priđeš a ona se osjeti na dobro odstajali znoj ispod pazuhe i na neoprane izlučevine između prepona, to se osjeti na dva metra od nje. Najčešće su to one što nakon seksa cijelu noć zaspu i kad se probude vide da će zakasniti na posao, samo navuku prvo što im je pod rukom i takve kao prasice odu raditi. Naravno, vremenom se te naslage aktiviraju, pogotovo ako je vruće. Zanimljivo je kako podsvijest odmah reagira na to, dok nisi "čuo" miris bila je privlačna, ma javno bi je.......izljubio:))), međutim nakon detekcije smrada ništa više na njoj nije bilo privlačno, sve je postalo odurno. Ne znam zašto mi je to baš sad palo na pamet, malo je doduše vezano uz temu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije