Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Upucavao joj se preko Instagrama, ali ovo nije očekivao

U inbox na toj društvenoj mreži jedan ju je muškarac pozvao na piće. Odgovorila je da ima zaručnika s kojim je dvije godine i nije zainteresirana za "igranje sastrane", no muškarac nije odustajao.
16. kolovoza 2018. u 08:37 2 komentara 1542 prikaza
Dopisivanje
Foto: Shutterstock

Što napraviti kada ti se netko upucava putem Facebooka ili Instagrama?

Čini se kako je 21- godišnja Amy Perkins pronašla odlično rješenje. Naime, u inbox na toj društvenoj mreži jedan ju je muškarac pozvao na piće. Odgovorila je da ima zaručnika s kojim je dvije godine i nije zainteresirana za "igranje sastrane", no muškarac nije odustajao. 

 kakav fijasko Mladoženja htio biti romantičan, ali napravio je veliku pogrešku

Ashley, Amyin zaručnik, odlučio je malo "začiniti" stvari. Odjenuo je bokserice od svoje djevojke i odjenuo ih kao tange. Ona ga je fotografirala na način da se ne prepozna da je riječ je njenom zaručniku i poslala fotografiju napadnom muškarcu. Nakon toga odgovorio joj je u inbox s novom porukom: Jesi li spremna za akciju o kojoj sam ti govorio?

varanje razmislite Biste li zavirili u partnerov mobitel? Evo što biste trebali znati

Nakon toga Amy je poslala fotografiju svog zaručnika u istoj pozi, istom outfitu, ali mu se vidjelo lice. Ubrzo je muškarac blokirao Amyin profil na Instagramu, a ona je, očito, pronašla mir od napadnih muškaraca. 

Amy je odlučila progovoriti javno o ovome i objavila je fotografije poruka, a za Metro je pojasnila kako joj nije bio cilj napraviti ništa loše muškarcu koji je bio uporan. Kako god bilo, jedno je sigurno, s njim se više neće dopisivati. 

 

Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas

  • nano0705:

    Bravo večernji. Lastan bi vam pozavidio

  • Avatar Stimy
    Stimy:

    A kaj je to "sastrane". Kužim jedino da vrlo često ovi novinari zastrane.