Naslovnica Lifestyle Idemo u školu

Znamo kako vašem školarcu izmamiti osmijeh na licu

Večernji list i Signal donose vam poklon - paket koji će svim roditeljima olakšati početak nove školske godine
27. kolovoza 2018. u 16:30 555 prikaza
Povratak u školu
Foto: VL

Neki će roditelji ove godine prvi put doživjeti polazak djeteta u školu, dok ostali već znaju što ih čeka. Bilo da ste veteran početka školske godine ili potpuno nesvjesni svega što vas čeka, dobro će vam doći paket Večernjeg lista “Idemo u školu”, posebno napravljen za roditelje školaraca prvih razreda osnovnih škola. Paket potražite na kioscima u srijedu 29. kolovoza na dar uz Večernji list.

U specijalnom prilogu naći ćete gomilu informacija, savjeta i malih tajni koji će pomoći u pripremi vašeg djeteta za učenje u školi, ali i izvan nje. Teme se kreću od najboljeg odabira školske torbe, uređenja sobe za optimalan omjer korisnosti i djetetove udobnosti do savjeta o izvannastavnim aktivnostima i općenitom razvoju djeteta. A za širok osmijeh vašeg školarca tu je i Signal Kids pasta za zube. Voćni okus Signal paste pobrinut će se da mu prvi dani ostanu u slatkom sjećanju.

Svoj paket sa specijalnim prilogom “Idemo u školu” i Signal Kids pastom za zube potražite na kioscima kao dar uz Večernji list u srijedu 29. kolovoza. Neka vaše dijete ide u školu sa širokim osmijehom.

COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Kako uštediti 2000 € i besplatno u Hrvatskoj isprobati vodeći MBA program regije?