Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENDOVI Sestre Kosjenka i Helena Pavić osmislile nove vježbe za oblikovanje tijela

Zgodna žena vježba shake boom

mod-03-txt.jpg
import
08.02.2006.
u 21:39

Sestre Kosjenka i Helena Pavić, koje u Zagrebu već više od desetljeća promiču i afirmiraju zdrav način života, nove vrste vježbi i plesova, osmislile su nov način vježbanja shake boom. Te vježbe uklapaju se, kažu, u moderan način života svake žene, jer nude energičan program koji oblikuje i učvršćuje tijelo, ne narušavajući ženstvenost.

Shake boom obilježava žestok tempo vježbanja, u kojem se isprepleću elementi suvremena i trbušnog plesa, a preporučujemo ga svim ženama koje svijetom žele koračati samosvjesno i sigurno, zadovoljne vlastitim tijelom objašnjavaju sestre Pavić.

Osim shake booma u salonu sestara Pavić, znakovita imena "Zgodne žene", uobičajeni su i klasičniji načini vježbanja, npr. pilates, no studio se razlikuje od ostalih upravo po posebnu pristupu vježbanju i pojedinačnu pristupu problemima koji muče njihove članice.

Sestre Pavić, koje su svojim uvijek inovativnim plesnim programima neprestano na hrvatskoj sceni, iza sebe imaju i bogato estradno iskustvo. Osim što su godinama bile prateća plesna grupa Dina Dvornika, djevojke su se okušale i kao pjevačice okupljene u grupi Energy sister.

Iako su do sada, upravo zbog vođenja salona, pjevačku karijeru držale na "ledu", sestre Pavić ponosno najvaljuju skori povratak u glazbeni studio iz kojeg će, vjeruju, izići, s hit-albumom.

U ove smo vježbe pretočile sve svoje iskustvo i uložile mnogo truda. Ženama možemo obećati da će se osjećati ljepše i ugodnije same u svojoj koži, a naučit će i poneki seksi trik za zavođenje kroza smijeh kažu sestre Pavić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije