Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Zrću sa skijama

Zgodna KnockOut ski patrola u kupaćim kostimima

Knock Out ski patrola (1)
Foto: Goran Perešin Gox
1/11
12.08.2013.
u 08:35

Vruća KnockOut ski patrola plijeni pažnju znatiželjnih turista diljem Jadranske obale.

Vruća KnockOut ski patrola plijeni pažnju znatiželjnih turista diljem Jadranske obale. Prelijepe djevojke i mladići pod punom skijaškom opremom, ali u kupaćim kostimima nesvakidašnji su prizor koji nas hladi i podsjeća kako zima i skijaške radosti i nisu tako daleko.

Snježna ekipa KnockOut Snow Festivala izazvala je pravu pomutnju pojavivši se na najluđoj plaži Jadrana – Zrću i klubu Papaya. Sve ljubitelje snježnog sporta i odlične glazbe očekuje nezaboravna zabava u novogodišnjem terminu od 24. prosinca 2013. – 04. siječnja 2014., te od 04. – 11. siječnja 2014.

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno će okupirati Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.

Iako je ljeto još u punom jeku zima i skijanje ove godine dolaze brže nego ikad pa se preporučuje da već sad osigurate svoje mjesto pod nebom francuskih Alpa gdje sport i zabava nikad ne prestaju. Više informacija o ovogodišnjem KnockOut-u te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.

>>Ludnica na Zrću ne prestaje: Biste li joj uzvratili poziv?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije