Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Mladenka izgledala kao gošća na vjenčanju jer je njena mama došla u vjenčanici; video postao viralni hit

TikTok
19.05.2020.
u 16:45

Svaka osoba zna da se na tuđe vjenčanje nikad ne nosi bijela boja. No najgora moguća stvar je kada ti vlastita majka na vjenčanje dođe u bijeloj haljini.

Iako ne postoje određena pravila oblačenja za vjenčanje, postoji jedno nepisano pravilo koje svak osoba zna: Nikad ne nositi bijelo. Na njezinu žalost, jedna mladenka imala je gošću koja baš nije shvatila to pravilo, a to je bila njezina vlastita majka, prenosi The Sun. Jane Lu svoje iskustvo podijelila je na TikToku gdje je objasnila da haljinu svoje majke nije vidjela do samog dana vjenčanja. No najgora stvar bila je što se Jane odlučila za jednostavnu, svilenu haljinu, dok se njezina majka odlučila za luksuznu vjenčanicu ukrašenu čipkom i sitnim detaljima. 

@thelazyceo

I found out on the morning of MY wedding that my mum is wearing a white bridal gown! 🤦🏻‍♀️ ##wedding ##weddingfail ##weddingdress ##motherofthebride

♬ original sound - thelazyceo

Kako se spremala za svoj veliki dan, Jane je pogledala haljinu svoje majke i ostala je u šoku. “Moja haljina je jako jednostavna, njezina izgleda puno svečanije, kao prava vjenčanica”, rekla je Jane u svom videu. 

Njezin video skupio je više od milijun pregleda i 160 tisuća lajkova, a korisnici društvenih mreža složili su se da Jane izgleda kao gošća na svom vlastitom vjenčanju. “Ne, ja bih natjerala svoju majku da kupi novu haljinu odmah te sekunde”, komentirala je jedna korisnica. “Ja bih je zalila crnim vinom. Ti si dobra kćer”, našalila se jedna korisnica. “Kada si gost na vlastitom vjenčanju”, glasio je jedan komentar.

Pogledajte što sve možete kupiti u second hand dućanu za 40 kuna:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije