Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Ženu (46) liječnik proglasio mrtvom, dok su je odvozili u mrtvačnicu, počela se micati

shutterstock
24.04.2020.
u 20:40

Još uvijek se ne zna kako je tako mogao pogriješiti s dijagnozom i je li to učinio namjerno ili ne.

Gladys Rodriguez de Duarte iz Paragvaja bolovala je od raka jajnika i primljena je u San Fernando kliniku u subotu ujutro, prenosi New York Post. Dva sata nakon liječnik Heriberto Vera proglasio je ovu 46-godišnjakinju mrtvom i dao njezinom suprugu i kćer pismenu potvrdu.

Osoblje je trebalo prevesti njezino tijelo, stavili su ju u vreću za transport kada su primjetili da se počela micati. Liječnik je potpuno pogrešno proglasio smrt.

Kako pravilno oprati ruke saznajte u videu:

Prije toga ležala je na intenzivnoj, bila je u lošijem, ali stabilnom stanju. Njezin suprug Maximino Duarte Ferreira rekao je: "Proglasio ju je mrtvom i golo tijelo pružio meni kao da je riječ o životinji. Nije ju ni pokušao oživjeti."

Liječnici klinike tvrde da je pokušao, ali bezuspješno. Nisu joj mogli pronaći puls, pa se pretpostavlja da je prebolila katalepsiju - stanje krajnje mišićne ukočenosti i zgrčenosti s potpunim prestankom voljnih pokreta. 

Suprug je tužio liječnika.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:41 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:41 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije