Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni trend

Ženske torbice postaju sve manje i sve lakše

torba
arhiva
14.01.2010.
u 10:00

Rečeno modnim rječnikom, popularni brendovi smatraju kako će se torbice vraćati u svoje male oblike poput clutch torbica, primjerice Chanelovih ili Luis Vuittonovih.

Ženske torbe oduvijek su skrivale mnoge potrebne i nepotrebne ženske stvarčice. Prosječna ženska torba bila je i strašno teška zbog mobitela poput cigle i teškoga prijenosnog računala.

No pojava gadgeta poput MP3 playera ili iPhonea napokon je olakšala ženska ramena, a samim time i torbica postaje sve manja i manja.

Rečeno modnim rječnikom, popularni brendovi smatraju kako će se torbice vraćati

u svoje male oblike poput clutch torbica, primjerice Chanelovih ili Luis Vuittonovih. 

 

Prosječna torbica sada teži oko 1,5 kilograma što je jednako šest paketa maslaca. Ta veličina je čak za 57 posto manja nego što je to bilo prije dvije godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije