Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Žene potvrdile: Sa supruzima seks nije najbolji u životu

Osim što su se bolje zabavljale s prijašnjim partnerom, čak 66 posto žena kazalo je da bi radije čitale knjigu, gledale film ili spavale nego se seksale s partnerom...
05. prosinca 2012. u 10:27 3 komentara 19 prikaza
Ljubav
Foto: vl

Nebrojeno studija potvrdilo je da žene za životne suputnike odabiru stabilne i staložene partnere koji im mogu pružiti sigurnost i uz koje se osjećaju zaštićeno. Oni možda nisu toliko impulzivni i divlji, pa se ne može očekivati ni da im je seksualni život \"neobuzdan\" ili avanturistički. Sukladno tome, čak je četvrtina ispitanica u istraživanju portala iVillage, priznala da im je bivši dečko bio bolji u krevetu od sadašnjeg supruga, kao i da im je seks u braku monoton, ali da im to odgovara. Malo manje od polovine okarakteriziralo je seks sa suprugom kao najbolji u životu.

- Ženama seks nije najbitnija stvar na svijetu jer one imaju i drugih prioriteta. Danas je njihov život toliko ubrzan i stresan da su im odmor i opuštanje zapravo bolji od igrica među plahtama - istaknula je urednica Liz Zack.

Od ukupno 2000 ispitanica 66 posto kazalo je da bi radije čitale knjigu, gledale film ili spavale nego se seksale s partnerom.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • liliZG:

    To su one žene koje su pametno odabrale partnera za muža, a mi ostale koje nismo pametno odabrale muževe......

  • Antiša:

    Tih 66 posto ne znaju što je pravo vođenje ljubavi. Same su krive za to. Trebale bi što prije posjetiti psihoterapeuta.

  • Dolinski:

    Zato pametni muškarac uzima ženu koja nema seksualnog iskustva jer ga takva neće uspoređivati i omalovažavati time.