Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesu li vam poznati?

Žene otkrile: Ovo su najčešći izgovori koje koriste kako bi izbjegle seks

Shutterstock
10.12.2022.
u 21:04

Tracey Cox je otkrila da postoje tri najčešća razloga zbog kojih žene odbijaju seks, ali je ponudila i neka rješenja kojim se to može promijeniti

Vjeruje se da su muškarci većinom uvijek raspoloženi za seks pa se stvara dojam da žene globalno češće nisu raspoložene za aktivnosti u krevetu. Stručnjakinja za muško-ženske odnose Tracey Cox malo se pozabavila najčešćim izgovorima koje žene koriste kada ne žele imati seks sa svojim partnerom. Otkrila je da postoje tri najčešća razloga zbog kojih žene odbijaju seks, ali je ponudila i neka rješenja kojim se to može promijeniti, piše Maxim.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

1. Nije mi dobro/boli me glava

Ovaj izgovor je postao toliko popularan da se već koristi u serijama, filmovima i ljudi se šale s njim. Naravno, seks nije baš zabavan ako vas muči migrena. No, ako je to izgovor koji žena koristi već dva tjedna, trebala bi posjetiti liječnika ili otvoreno porazgovarati sa svojim partnerom.

2. Imam previše posla

Postoji podatak da 75 posto parova krivi svoj pretrpan radni dan i kaotični život za manjak zainteresiranosti za seks. Ako nemate vremena da se posvetite malo sebi, vjerojatno nemate vremena ni za seks. Kao par pokušajte stvoriti zajedničko vrijeme samo za vas dvoje. Umjesto da zajedno navečer zasjednete pred televizor, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vrijeme drugačije.

3. Preumorna sam

Kako voditi ljubav kada vam se oči sklapaju od umora? Radije prvo odspavajte i navijte budilicu malo ranije.

- Nije uopće loše ni započeti dan sa seksom. Ako jednom probate taj način buđenja, budilica vam više neće trebati - kaže Tracey. 

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije