Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stariji su joj neozbiljni

Žena (42) ispričala: ‘Nikada ne izlazim s muškarcima svojih godina, samo mlađi dolaze u obzir’

Instagram/ @dugheed
09.12.2022.
u 12:30

Voli da muškarci imaju specifičan izgled, tetovaže, mišiće i dobar smisao za odijevanje

Influencerica i životna trenerica Amanda (42) , priznaje kako je poprilično izbirljiva kada je riječ o spojevima, te da nikada ne bi izlazila s muškarcima svojih godina. Priznaje da se zasitila svog ljubavnog života nakon što je kroz život imala pet veza od kojih je svaka trajala pet godina, piše The Sun.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina!

1/18

Kaže kako se sada radije fokusira na zabavu i više se voli viđati s muškarcima koji su puno mlađi od nje. Dodaje i da mlađi muškarci njoj sami šalju poruke preko društvenih mreža i zovu je na spojeve, a smatra da nema ništa loše u tome što se ne zamara povećom razlikom u godinama.

- Moraju imati vrlo specifičan izgled, moraju imati tetovaže i mišiće i dobar smisao za odijevanje. Ne trebaju biti neki zafrkanti, jer sam to ja, ali poželjno je da su duhoviti. Više volim mlađe dečke jer sam ja mlada umom, ne bih si dala te godine koje imam - objasnila je Amanda.

Amanda također smatra da je važno da muškarci znaju kako se udvarati dami, te da su vjerni.

- Nekada si bio sretan kada dobiješ nečiji broj i spoj, a sada odeš na WC i dok te nema oni švrljaju po Tinderu. Dečkima koji mi se jave i svide odmah kažem da tražim nekoga s kim ću izlaziti duže. No, ne planiram ništa, volim da to ide prirodno. Uvijek na prvom spoju kažem da volim da mi se momci udvaraju - rekla je.

Dodala je i da misli da su muškarci njenih godina nezreli i neozbiljni, jer su ju već više puta prevarilite da je to glavni razlog zašto joj izlaženje s njima ne dolazi u obzir. 

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante

 

Ključne riječi

Komentara 15

NE
Nemanadimak
13:46 09.12.2022.

a joj koje gluposti. svak naspram svoje pameti nalazi srodno dusu.

OT
otrovnijezik
14:00 09.12.2022.

Tako je. Treba mlade naučiti.

DU
Deleted user
14:15 09.12.2022.

Nije napisala što ona kao žena pred menopauzom ima za ponuditi tim mlađima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije