Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro i za zdravlje

Žene, masturbirate li? Ovo su razlozi zašto bi to trebale raditi

seks, orgazam
Foto: Thinkstock
08.06.2018.
u 20:22

Ženama je neugodno priznati da se vole samozadovoljavati iako to ne radi čak jedna od pet žena

Dok žene još uvijek sa zadrškom govore o masturbaciji, muškarci su po pitanju nje puno otvoreniji.

Ženama je neugodno priznati da se vole samozadovoljavati iako to ne radi čak jedna od pet žena. A trebale bi, jer masturbacija osim zadovoljstva doprinosi zdravlju.

Ovo su razlozi zbog kojih bi svaka žena trebala masturbirati:

Čini vas sretnijima
Ako nemate redovan seks i orgazam, masturbacija je obavezna. Same ćete se najbolje znati dovesti do vrhunca, a opće je poznato da orgazam oslobađa endorfin i oksitocin, hormone koji pozitivne utječu na raspoloženje.

Pomaže vam da lakše zaspite
Orgazmi oslobađaju stres iz tijela i opuštaju vas pa ćete sigurno zaspati puno brže nego inače. Općenito, san je puno bolji i kvalitetniji nakon masturbacije.

Smanjuje menstrualnu bol
Kontrakcije prilikom orgazma pomoći će menstrualnoj krvi da se brže oslobodi i izađe van iz rodnice.

Oslobađa stres
Ne treba vam seks s muškarcem nakon napornog dana na poslu ili kod kuće s djecom da bi bile sretnije. Stresa se riješite samozadovoljavanjem, bit će vam puno lakše.

Višestruki orgazmi
Malo je žena koje s muškarcem mogu doživjeti višestruke orgazme, no same sa sobom sigurno ih možete imati. Još da si priuštite neku od mnogobrojnih seksi igračaka ponuđenih na tržištu. Ma gdje bi vam bio kraj...

Pogledajte i galeriju: 80 posto žena želi da ovo radite u krevetu, a otkrivaju i ostale maštarije

seks, orgazam
1/6

Komentara 17

MA
marko72
18:16 09.06.2018.

Unistili ste se sami sa ovim sto zelite biti ko index i 24sata.

DU
Duslikr
21:03 08.06.2018.

Novinari bi trebali sto vise masturbirati da sto manje pišu po mom misljenju. Cujem da poslodavci drukcije misle pa se i povisica dobije za taj tezak rucni rad. Navodno se razmatra u vladi zakon o benificiranom stazu za sve drkadzijee koji su prijavljeni, na crno ne ide.

I0
ivica_01
11:32 09.06.2018.

svaki dan po 2 puta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije