Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imate li ih?

Ovo žene prvo primijete na muškarcima kada su na plaži

muškarac
Foto: Thinkstock
05.06.2018.
u 08:02

Iako su često muškarci ti koji odmjeravaju žene i one to itekako rade, samo puno diskretnije

Ako ste mislili da su žene bolje od muškaraca te da im fizički izgled nije toliko važan, gadno ste se prevarili jer novo istraživanje pokazuje da žene itekako odmjeravaju muškarce.

S obzirom na to da je ljeto pred vratima, žene na plažama ''škicaju'' muškarce jednako kao što oni gledaju žene, a prvo što na njima uoče njihovi su trbušni mišići.

Stoga, ako imate ravan trbuh na kojem se vide vaše ''pločice'' ponosno se možete šepuriti plažom jer će ih svaka žena uočiti, a ako pak imate pivski trbuščić, razmislite o odlasku u teretanu.

Druga stvar koju žene pogledaju na muškarcu jest njegovo lice, a ono što će ih definitivno privući jest vaš osmjeh.

Nakon lica, žene prelaze na odmjeravanje ramena i bicepsa.

No, kada je muškarac potpuno odjeven, žena će na njemu prvo primijetiti njegove oči. Nakon toga će pogledati njegov osmijeh, a potom visinu. Na prvom spoju žene obraćaju veliku pozornost na njegove ruke pa se pobrinite da su vam nokti uredni i odrezani.

muškarac
1/18
Ključne riječi

Komentara 26

Avatar southman
southman
08:17 05.06.2018.

A gdje je tu pogled na novčanik ??

DU
Deleted user
08:46 05.06.2018.

Sta bi zene i udruge rekle na ovakav clanak, ali za zene?

DU
Deleted user
10:16 05.06.2018.

Šta će ti pločice na trbuhu kad ti fali stolarija u glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije