Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli svoj posao

Žena zarađuje 152 tisuće kuna godišnje dopisivanjem s oženjenim muškarcima: ‘Pomažem im spasiti brakove’

Instagram/@thelanamay
02.11.2022.
u 13:30

Samoproglašena šaptačica 'seksi' muškarcima, uvjerena je da spašava brakove i da ti muškarci ne varaju svoje žene, unatoč tome što gledaju njezine gole fotografije

Jedna manekenka otkrila je kako je zaradila 20 000 dolara (oko 152 tisuće kuna) pričajući s oženjenim muškarcima na internetu. Ona tvrdi da je to odličan posao koji njima spašava brakove, a njoj donosi veliku zaradu. Naime Lana May (42) već je stekla popularnost kada je otkrila da izlazi s mnogo mlađim muškarcima, koji su po godinama bliži njezinoj kćeri tinejdžerici koja ima 17 godina. Svoje vještine zavođenja sada je pretvorila u posao, podučavajući muškarce kako osvojiti damu ili kako održati ljubavnu vezu, piše The Sun.

 Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Samoproglašena šaptačica 'seksi' muškarcima, uvjerena je da spašava brakove i da ti muškarci ne varaju svoje žene, unatoč tome što gledaju njezine gole fotografije. 

- Poprilično je ujednačena kombinacija samaca i oženjenih muškaraca. Većina njih očajnički želi vezu, dok drugi pokušavaju oživjeti iskru u svojim brakovima. Na početku dopisivanja pitam li žele li podučavanje, sextanje ili prljavi razgovor, što im pomaže da usavrše svoje vještine. Neki mi kažu da jako vole svoje supruge, ali da dugo nisu bili intimni i žele savjet kako to vratiti - rekla je Lana.

Tvrdi i da ju mnogi samci pitaju kako mogu dobiti tako lijepu ženu kao što je ona, pa im ona daje savjete. Voli što može pomoći ljudima da poboljšaju svoju intimu, no to i dobro naplaćuje. Naime, naplaćuje 15 dolara (oko 114 kuna) po minuti za polusatne sesije, pa je tako zaradila oko 152 tisuće kuna u samo šest mjeseci. Manekenka, koja inače ima i Only Fans profil, pokrenula je ovaj pothvat relativno nedavno i već ima stalne mušterije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana May (@thelanamay)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana May (@thelanamay)

- Većina njih plaća za moj Only Fans profil, tako da ovo samo produbljuje vezu koju imaju sa mnom. Rekla sam nekim svojim prijateljicama što radim i one su mi rekle da im time činim uslugu, a čak su rekle i da žene trebaju biti zahvalne i da trebaju platiti za to. Moja kći također zna što radim i pruža mi veliku podršku - objasnila je.

Sastanci se ponekad odvijaju i preko Skypea ili Zooma, a Lana tvrdi da je spasila već ogroman broj brakova. Međutim, priznaje da je imala i neke vrlo zanimljive klijente, uključujući jednog muškarca s kim je kratko bila u vezi, te sina od jedne od njezinih prijateljica.

- Bio je jedan 23-godišnjak koji se pretplatio i platio hrpu mojih slika i videa na Only Fansu. Kada je želio uslugu, shvatila sam da je sin od jedne od mojih prijateljica kojeg nisam vidjela od njegove osme godine. Nisam ga odmah odbila, rekla sam da ću razmisliti o tome, no nisam bila sigurna koliko bi mi to bilo ugodno - nastavila je.

Dodala je i da ju je njezin bivši tražio savjete za novu ljubav, što joj je bilo poprilično čudno. 

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije