Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Žena traži pomoć psihoterapeutkinje: 'Što god moj zaručnik napravio, ja ne mogu doživjeti orgazam'

shutterstock
01.03.2021.
u 20:39

"Problem je postao velik. Mog 28-godišnjeg partnera sve više uzrujava što ja ne uživam u seksu s njim", rekla je.

Anonimna 26-godišnjakinja potražila je pomoć i savjet psihoterapeutkinje Deidre jer, što god njezin zaručnik učinio i koliko god se trudio, ona ne može doživjeti orgazam.

"Problem je postao velik. Mog 28-godišnjeg partnera sve više uzrujava što ja ne uživam u seksu s njim. Pokušavam mu objasniti da problem nije u njemu i da se s ovim borim oduvijek. Trebamo se oženiti iduće godine, ali plašim se da će on sve otkazati ako uskoro ne poradim na ovom problemu."

Deidre joj je rekla da oboje stvaraju previše pritiska u odnosu. "Pokušajte se vratiti nekim jednostavnim stvarima i uživati jedno u drugome, dodirujte se, mazite... Puno žena ne može doživjeti orgazam samo penetracijom već im je potrebna predigra. Probaj se zadovoljiti sama i otkriti svoje tijelo, što ti paše, a što ne. Tako ćeš znati i objasniti zaručniku što da radi. Ako ćeš i nakon toga imati problem, probajte sa seksualnom terapijom i savjetovanjem. Vrijedilo bi i posjetiti liječnika."

Znate li koliko često trebate čistiti svoj mobitel? Imamo odgovor:

Prodaje gole fotografije za deset dolara i buni se oko seksizma u zajednici:

1/3
Ključne riječi

Komentara 9

NO
NOBZG
15:18 02.03.2021.

Ako je frigidna, onda niti promjena partnera ne pomaze. Ono sto je tabu i sto mi je zena fakat zao, a to je da bar trecina zena, po nekima cak svaka druga, nikada u zivotu nije niti ne moze dozivjeti orgazam. Znam da zenski orgazam nije vazan za razmnozavanje pa mozda tu lezi i odgovor majke prirode, al ipak...

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
20:47 01.03.2021.

Ljepoto,ako te partner ne može uzbuditi i ne možeš postići kvalitetan odnos-zamjeni ga!!..ne treba ti nikakav psihoterapeut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije