Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezahvalna

Zaručniku vratila prsten vrijedan skoro 19 000 kn: Bila je sretna, a onda joj je majka rekla da je prejeftin

Shutterstock
15.12.2020.
u 11:28

Bila je sretna dok joj majka nije rekla da je prsten jeftin.

Nepoznati muškarac pitao je korisnike Reddita za mišljenje. Naime, svojoj djevojci kupio je zaručnički prsten vrijedan 18 800 kuna (2200 funti), a ona ga je vratila pod izlikom da je prejeftin za njezin ukus, prenosi The Sun.

"Djevojka i ja smo dugo razgovarali o zarukama. Imam dobar posao i mogao bih kupiti skuplji prsten da nije ovakva godina. Roditelji, sestra i nećak su se zarazili koronavirusom, pa sam im pomagao financijski neko vrijeme, sestra je također izgubila posao, pa sam joj posuđivao novac. Moja tvrtka rekla je da će otpustiti i do 150 ljudi, ali da ja nisam jedan od njih. Svejedno, ne mogu mi to sto posto garantirati pa želim štedjeti."

Pogledajte u videu što se sve može kupiti u second hand trgovini za 40 kuna!

"Ukratko, potrošio sam oko 2200 funti na lijepi prsten s dijamantom. Bila je jako sretna na prvu dok joj njezina majka nije rekla da je jeftin. Vratila mi ga je i optužila me da ju ne cijenim dovoljno."

Rekao je i da djevojka s njim ne razgovara od tada, a korisnici Reddita nisu mogli vjerovati da se netko tako ponaša. "Definitivno ti nisi taj koji je pogriješio", zaključila je jedna osoba, a drugi su komentirali kako joj nešto, što toliko košta, može biti jeftino?!

"Bila je sretna dok nije znala koliko košta", zaključili su.

Par objavio zaruke na Facebooku, no ovakve reakcije nisu očekivali:

1/4

Komentara 4

Avatar essek22
essek22
11:44 15.12.2020.

Treba zahvaliti Bogu da mu je vratila i da je ako je pametan neće ženiti!

BI
Biouskoli91
11:43 15.12.2020.

Spas u zadnji cas!

DU
Deleted user
14:32 15.12.2020.

čim sam vidio 19 000 kn odma sam pomislio na cca 2000 funata... živli emotivno plitki materijalistički britanci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije