Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili su i kćer

23-godišnjakinja ispričala: 'Sa zaručnikom sam intimna samo jednom godišnje, to mu je božićni poklon'

Facebook
21.12.2020.
u 14:29

Shvatila je da mnogo parova u dugogodišnjim vezama jednostavno uđu u neku rutinu i nemaju vremena za seks, ali baš taj nedostatak čini ga još uzbudljivijim.

Jen Stephens (23) iz Prestwicha u Manchesteru sa svojim zaručnikom Robom Walkerom (24) seksa se samo jednom godišnje te tvrdi kako je to učvrstilo njihovu vezu, a Rob je više cijeni i poštuje, kako prenosi The Sun.

- Znam da zvuči ludo, ali odlično funkcioniramo tako. Činjenica da smo seks izdvojili samo za Božić zapravo nas je ojačala, sada se želimo još više. Sretni smo s tim da se samo ljubimo i mazimo ostatak godine - ispričala je Jen.

Svake godine za Božić, Jen i Rob umjesto božićnih filmova, imaju strastvenu noć u krevetu, a prošle godine to je rezultiralo začećem njihove kćeri Arabelle.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1/2

- Samo zato što nismo ludi za seksom ne čini nas ludima. Sve ovo samo doprinosi iščekivanju kraja godine. Božić je već najbolji dan u godini, a zašto ga ne bismo napravili još boljim? Ne očekujem da će drugi shvatiti naše pravilo, ali ovo je naš način i nije nas briga što drugi misle. Naš odnos je snažniji i ne bih nikada mijenjala svoju odluku - rekla je.

Foto: Daniel Pavlić

Za Jen, seks je najbolji božićni poklon koji može pokloniti svom zaručniku. - Taj dan je vrlo poseban za nas pa smo ga odlučili prikladno i slaviti. Rob i ja upoznali smo se na Božić 2017. godine na božićnoj zabavi zajedničkog prijatelja i tada smo počeli izlaziti - objasnila je. 

Oboje su tek izašli iz loših veza i imali su negativna iskustva sa seksom pa su odlučili da će se stvari između njih odvijati polako. Htjeli su se osigurati da će sljedeći put, kada će biti intimni s nekim, to biti prava osoba za njih. Godinu dana kasnije, na Božić, prvi puta su se seksali i tada su postavili svoje novo pravilo.

- Seks nama nikada nije bio prioritet, uvijek su to bili zagrljaji i blizina. Rekla sam Robu da trebamo uvesti zabranu seksa do sljedećeg Božića jer je odlično funkcioniralo. Nije bio šokiran kada sam to predložila. Bili smo zaručeni i znao je da sam mu predana. - rekla je.

Međutim, Jen otkriva kako nisu jedini par u njezinoj grupi prijatelja koji imaju ovakav seksualni život. Shvatila je da mnogo parova u dugogodišnjim vezama jednostavno uđu u neku rutinu i nemaju vremena za seks, ali baš taj nedostatak čini ga još uzbudljivijim.  

- Svake godine jedva čekamo Božić. Ovo iščekivanje samo pomaže da budemo uzbuđeni za taj dan. I nadam se da će i ove godine rezultirati mojom trudnoćom - zaključila je.

Pitali smo građane: Čemu se veselite u 2021. godini?

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar anlaser
anlaser
15:47 21.12.2020.

Aha ......kako da ne i tip puši tu priču dok ona širi noge po susjedstvu ?

Avatar mikioni
mikioni
12:51 22.12.2020.

A ja niti jednom godisnje.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:35 22.12.2020.

Niti je zdravo niti normalno. Jednom godišnje, ma daj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije