Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ODLASKA KROJAČICI

Traperice su vam preuske? Djevojke tvrde da su ih s ovim trikom rastegnule za cijeli broj!

Tik Tok
02.06.2022.
u 09:30

Svi smo barem jednom kupili traperice koje su nam bile preuske u struku. No, ne morate ih vraćati u dućan niti nositi na sužavanje, potreban vam je samo ovaj trik..

Pronalaženje traperica koje savršeno pristaju može biti naporno, a čak i kada ih napokon kupite postoji šansa da vam na nekim dijelovima neće pristati kako ste mislili. Zato je jedna žena na Tik Toku otkrila svoj trik za rastezanje preuskih traperica, bez odlaska krojačici. 

Kako piše Mirror, Kristina Kacheeva objavila je video u kojemu je objasnila da je sve što trebate napraviti staviti ih na uobičajeno pranje u veš mašinu, skupa s drugom odjećom, a sljedeći je korak odijenuti ih - dok su još mokre

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

- Kad ih odjenete tako mokre, krećite se što više kako biste ih rastegnuli, odnosno kako bi se rastegnule u struku. Nemojte prestati sve dok ih ne možete bez mule zakopčati - objasnila je u videu. 

Nakon rastezanja trapera, Kristina je svoje traperice pustila da se osuše, a kada su bile potpuno suhe, mogla ih je odjenuti s lakoćom. Video je prikupio više od 250 tisuća pregleda, a korisnici su priznali kako žele što prije isprobati ovaj trik na trapericama za koje su mislili da su preuske pa im već godinama stoje u stražnjem dijelu ormara.

 

@kristinakacheeva Jeans Too Small? Try this hack! #stylehacks #clothinghacks #fashionhacks #jeanshack #jeanshacks #hack #hacks #lifehack #lifehacks #stylehack #fashionhack #fashionforyou #girltips #girlhacks ♬ No Lie - Sean Paul

- Pokušat ću prvom prilikom, imam milijun traperica koje sam otpisala jer ih ne mogu zakopčati - napisala je jedna korisnica.

- Nisam nikad čula za ovo, morat ću isprobati - komentirala je druga, a treća je dodala:

- Meni je to odavno poznato, uvijek to radim s preuskim trapericama.

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, su se vjenčali i imali pravu ceremoniju ❤

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije