Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Žena prodaje odjeću mrtvaca, a da stvar bude gora za posao se našminka kao zombi

Facebook screenshot
22.09.2020.
u 12:00

Ideja je došla spontano, jedne večeri večeri kada nije bilo tekuće vode kojom bi se mogla osvježiti,  prekrila je lice bijelim prahom zbog čega je izgledala kao duh, pa je pomislila da bi tako mogla privući kupce

Kanittha Thongnak (40) na ulicama Chon Daen grada, na sjeveru Tajlanda tri je godine radila kao prodavačica odjeće. Na prvu se sve čini normalno, žena prodaje stvari kako bi zaradila novac za život, ali nakon što je otkrila o kakvim se točno stvarima radi ljudi su ostali zgroženi.

Naime, Kanittha prodaje rabljenu odjeću - preminulih ljudi! Prije je to radila uživo, ali nakon što se pojavio koronavirus počela je s Facebook live streamom. Gledatelja nije bilo puno, a kupaca još manje jer kada ljudima kažete da je odjeća ostala od mrtvaca ne žele ju nositi. Znala je da mora nešto poduzeti, pa je došla na ideju da cijelu stvar učini još više jezivom. Svaki put prije nego krene live ona se našminka kao zombi. 

Ideja je došla spontano, jedne večeri kada nije bilo tekuće vode kojom bi se mogla osvježiti,  prekrila je lice bijelim prahom zbog čega je izgledala kao duh, pa je pomislila da bi tako mogla privući kupce. "Možda izgubim sve gledatelje, možda se šokiraju, a možda ih tako privučem", rekla je.

U samo pet dana njezin noćni live stream gledalo je nekoliko desetaka ljudi, a na kraju ga je pogledalo oko 4 tisuće - samim time je i prodaja porasla.

Pogledajte video:

Njezino radno vrijeme počinje u 22, a sve traje do negdje 3 sata. Kako kaže, ne zarađuje puno od prodavanja, ali dovoljno da bi sebe uzdržala. 

Tijekom dana većinu vremena provodi u lokalnom hramu  gdje svećenici duhovno čiste odjeću mrtvih prije prodaje na aukciji putem interneta čime pomažu siromašnima iz svoje okoline.

Na pitanje ima li problema s isprobavanjem odjeće mrtvih za gledatelje tijekom internetskih aukcija, 40-godišnjakinja je rekla da joj uopće nije neugodno jer je ovo njezin način da se prehrani, prenosi odditycentral.com.

Hrabra curica je uspjela: Rekli su joj da nikada neće hodati, ali nije odustala

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije