Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasno

Žena pokazala koliko bakterija i prljavštine ima na drvenim kuhačama: 'Više ih nikad neću koristiti'

Unsplash
03.07.2020.
u 07:00

Mnogi su se šokirali i rekli kako će drvene stvari u kuhinji zamijeniti silikonskim ili plastičnim.

Žena iz Australije na Facebooku je otkrila ljudima kako na drvenim kuhačama ima bezbroj bakterija, te kako ih ona, nakon što je to otkrila, sigurno više neće koristiti. Pokazalo se kako čak ni temeljito pranje spužvicom i deterdžentom ili ono u perilici ne može do kraja ukloniti bakterije, prenosi Mirror.

Dražen i papiga Koko svaki dan piju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću!

Podijelila je trik za čišćenje koji je naučila od jednog člana žirija iz emisije 'Masterchef', Matta Prestona. Bakterije upijaju u drvo, pa je najbolja metoda za uklanjanje namakanje kuhača u zdjelu s kipućom vodom oko 20 minuta. Nakon što je prvi put isprobala ovaj trik, pokazala je i rezultat - voda je bila mutna i prljava, a na površini se zadržao sloj ulja!

Foto: Daniel Pavlić

Ljudi u komentarima rekli su kako se nisu nikada služili ovim načinom čišćenja, ali i da su drvene kuhače i daske za rezanje odavno zamijenili onima od silikona ili plastike.

 

Komentara 7

MC
McDonaldTrump
07:38 03.07.2020.

Svasta. Bakterije su sastavni dio naseg zivota u kojem ucestvuju aktivno. One su postojale milione godina prije covjeka i postojat ce kad i on nestane. Da su tako stetne kako vi pokusavate prikazati, nasi djedovi i ostali pretci bi svii pomrli od rodenja i mi nebi ni postojali. Svaki puta kad udises ili otvoris usta, progutas milione ili cak milijarde bakterija, prasine i ostalih partikula. Pretanite stvarati nepotrebnu psihozu i uzimati sve za glupake.

DU
Deleted user
07:12 03.07.2020.

zamislite samo koliko samo bakterija ima u ustima i na drugim dijelovima tijela, ali to ne spriječava ljude da dijele tjelesne tekućine između sebe svaki dan. Svuda su bakterije. U čemu je problem ?

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
07:11 03.07.2020.

Bakterije nam daju i imunitet. Ne može se živjeti ispod staklenog zvona jer ste onda kao plemena u Amazoni ili na Sjevernom Sentinelu neotporni na bilo što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije