Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više razloga

Žena pokazala kako brzo očisti kuću od smeća, ali mnogi je osudili: 'Ovo je odvratno'

Facebook
06.09.2021.
u 14:30

Mnogima je zasmetalo što nije odvajala otpad te reciklirala, dok je drugima smetalo što je kantu za smeće unijela u kuću

Mnogi na društvenim mrežama traže jednostavne trikove za čišćenje, ali jednu ženu osudili su zbog trika za brzinsko čišćenje kuće od smeća, a razlozi se razlikuju. 

Objavljujući na Facebook stranici Cleaning & Organizing Inspiration Australia, otkrila je kako je svoju kantu za smeće dovukla u kuću kako bi brzo prošla kroz nakupljeno smeće te lakše bacila sve što joj više nije potrebno.

Obnovljivi izvori trebaju biti blagoslov, a ne prokletstvo Hrvatske:

1/3

Foto: Facebook Leo Nicolier

“Nema ništa bolje od čišćenja doma i života. Mislim da bi mnogi mogli cijeniti ovaj trik. Očistila sam spavaću sobu, ured i rublje, sljedeći je ormar za posteljinu”, napisala je u objavi te podijelila fotografije svog procesa čišćenja.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Međutim, kako piše The Sun, iako je mislila da će pomoći mnogima da si olakšaju čišćenje, brzo je preplavljena negativnim komentarima.

“Kanta za smeće unutra? Fuj!”, komentirao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica osvrnula na drugi problem: “Smanji, ponovno koristi, recikliraj! Ovo je strašno! Naš planet treba da ljudi čine ispravne stvar. Preispitaj svoj proces čišćenja."

U prvi razred kreće 36.900 učenika, a s radom počinju i tri nove škole:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:08 07.09.2021.

Uzasno ciscenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije