Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SLAŽU SE S NJOM

Žena podijelila svoja bračna pravila na Tik Toku, a korisnici ju kritizirali: 'Zvuči toksično!'

Tik Tok
30.08.2022.
u 16:30

U naslovu videa napisala je da zna da sigurno postoji puno njih koji se neće složiti s njihovim pravilima, ali da ona samo čini ono što je najbolje za njihov brak

Jedna žena pokrenula je raspravu nakon što je otkrila pravila koja ima u svom braku. Tik Tok korisnica Kiarra Hillman, u svome videu ispričala je kako ona i suprug imaju određene granice i zabrane, koje se drugim ljudima baš i ne sviđaju.

 Kako piše The Sun, prvo pravilo koje je spomenula u videu glasilo je da svoje slobodno vrijeme moraju posvetiti jedno drugome, prije nego bilo kome drugome.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

- Ne razgovaramo preko poruka niti se privatno družimo s osobama suprotnog spola - dodala je Kiarra. 

Ono što im je također vrlo važno, je da si izjave ljubav svaku večer prije spavanja. Osim toga, sve ciljeve koje imaju u životu, kao i karijere, moraju stvarati zajedno. 

- Mi smo ravnopravni, niti jedno od nas dvoje nije 'glava obitelji'. Sve radimo zajedno i sve odluke donosimo zajedno. Osim toga, dali smo jedno drugome obećanje da ćemo, ako stvari postanu teške, tražiti savjetovanje i boriti se za naš brak - nastavila je.

@kiarra.hillman Some may disagree, but you gotta do whats best for your marriage #marriageadvicewomen #relationshipboundries ♬ original sound - notcayla

U naslovu videa napisala je da zna da sigurno postoji puno njih koji se neće složiti s njihovim pravilima, ali da ona samo čini ono što je najbolje za njihov brak. Video je prikupio tisuće i tisuće pregleda, ali i izazvao raspravu u komentarima. 

- Zabrana druženja sa suprotnim spolom djeluje kao da ste nesigurni jedno u drugo i da nemate povjerenja - napisala je jedna korisnica.

- Toksično je partneru braniti da se druži sa suprotnim spolom. Moj najbolji prijatelj je muškarac, a mom suprugu najbolja je prijateljica žena - dodala je druga korisnica. 

Međutim, bilo je i mnogo onih koji su ju podržali. 

- Ja se slažem sa svime, pogotovo ako vas to čini sretnima i ako zbog toga vaš brak funkcionira - dodala je treća korisnica. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije