Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA IDEJA!

Krivo zakopčavate košulje i bluze: Na ovaj način više nećete imati rupice između gumbića

Tik Tok
28.08.2022.
u 13:15

Ovaj jednostavan trik stvara cik-cak efekt koji učinkovito prekriva poprsje i čini košulju pripijenom

Žene s bujnijim poprsjem sigurno su se susrele s problemom kada oblače košulju ili bluzu na kopčanje, a vodoravno između gumbića ostaju rupice, što onda i ne izgleda toliko lijepo. No, jedna modna influencerica s istim problemom, na Instagramu je podijelila video u kojemu je prenijela svoj jednostavan trik koji će riješiti taj problem, piše The Sun

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Kristina je za početak otkopčala one gumbiće koji su se napinjali, a ostale ostavila kako jesu. Zatim je zakopčala dva dijagonalno, tako da je jedan gumb prošao kroz višu rupu, dok je drugi provučen kroz rupu ispod. Ovaj jednostavan trik stvara cik-cak efekt koji učinkovito prekriva poprsje i čini košulju pripijenom.

Kristinin video brzo je postao vrlo popularan, te je prikupio tisuće i tisuće pregleda i oznaka 'sviđa mi se', a korisnici su bili oduševljeni, što su i podijelili u komentarima. 

- Često imam ovaj problem. Hvala na savjetu! - napisala je jedna korisnica.

- Ovo je jedna od onih stvari za koju bih voljela da sam vidjela puno prije - komentirala je druga. 

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije