Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Žena podijelila savjet za mijenjanje posteljine, a mnogi su zgroženi!

shutterstock
17.12.2019.
u 09:12

Svi znamo koliko je grozno mijenjati posteljinu na krevetu, pogotovo nakog dugog dana. Jedna žena otkrila je svoj savjet kako olakšati stvar.

Najljepši osjećaj nakon dugog dana je leći u čisti i mirišljavi krevet, ali nema ničeg goreg od presvlačenja posteljine.

Jedna žena podijelila je svoj savjet kako promijeniti posteljinu bez muke i dok je većina bila zgoržena, neki su je nazvali genijalkom, piše Mirror

Na svom Twitter profilu, Shenanigans luv, napisala je: "Ne znam hoće li nekome ovo pomoći, ali možete na krevet staviti dvije ili tri plahte i samo skidati po redu kada se zamažu. Nećete ih morati tražiti, već će biti spremne na vašem krevetu. A možete i pokrivač obući u nekoliko slojeva i skidati ih redom."

Na njenu objavu reagiralo je više od 15 000 ljudi, a neki su podijelili i svoja mišljenja. 

Jedna korisnica je napisala: "Znači ti se ne znojiš dok spavaš? Nikad? Fuj, spavaš u svojoj prljavštini."
Druga korisnica je napisala da se nada da se šali i pitala ju je li tako i donje rublje koristi. 

Našli su se i oni koji su bili oduševljeni idejom i rekli kako im je olakšala život. Naravno, neki su sve okrenuli na šalu i rekli kako su tri plahte premalo, pa oni imaju čak sto plahti od jednom. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar lasta mala
lasta mala
09:24 17.12.2019.

Najbolje napraviti aplikaciju i za to.Baš smo postali linguze.

MM
mmaraci4
11:05 17.12.2019.

Pa ova je pametnija i od rade borić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije